1. div: Lyngby - Helsingør FT 2-7 - Sejr nr. 12 til Helsingør FT

Nyheden er fra Helsingør Floorball Team

"Man of the Match" blev Michael Kock, men igen var det en helstøbt holdindsats der lå til grund for sejren.

Sejr nr. 12 til Helsingør FT
Siden det første møde med Lyngby i starten af sæsonen er hele 3 spillere fra HFT skiftet til Lyngby - hvilket i nogen grad har forstærket Lyngbys trup. HFT var måske derfor ekstra godt opsat fra start og blæste ud af starthullerne.

William Tækker er første mand på pletten da han smart overlister den tidligere holdkammerat Philip Schmidt i Lyngbys mål - på en fin pasning fra en storspillende Jens Stigaard - der var bare spille 20 sekunder!

Godt et minut senere stod det 2-0 til HFT, da Nicolai Bech energisk erobrer bolden og sætter den i kassen, samme Bech var efter 7 minutter på spil igen, på en fin pasning fra Frederik Olsen 3-0. Lyngby får efter en hæsblæsende indledning på matchen bragt tempoet lidt ned og en anden tidligere HFT´er Patrick Kisbye kan efter lidt klumpspil foran kassen sætte sidste stav på en reducering. Der skulle dog ikke for alvor komme spænding i kampen- knap 2 minutter efter Lyngbys scoring - lader et passivt Lyngby forsvar Jonas Hviid nærmest gå ind midt i slottet - det gør man ikke ustraffet - Jonas sætter kuglen i hjørnet til 4-1. 3 minutter senere kommer kampens ubetinget flotteste mål - HFT spiller førstegangsafleveringer i hele kæden - Lyngby er statister - og til sidst kan Michael Kock sætte bolden i en stort set tom kasse - flot flot mål. 5-1 efter første periode.

De sidste 2 perioder bliver med Lyngby i en betydeligt mere kompakt udgave og det er ikke mange afslutninger Lyngby får præsteret - til gengæld har de held med, at lukke af bagude med godt forsvarsspil og godt målmandsspil. 2 gange yderligere får HFT dog scoret - i anden periode er det 17-årige Kristoffer Bjerg Mortensen,der elegant afslutter et kontraløb af 3 kæden og i 3 periode er det Michael Kock der lukker festen - ind imellem har Patrick Kisbye fået sat endnu en pind for Lyngby, så kampen ender med den 12 HFT sejr i 12 kampe 7-2.

MOM blev Michael Kock, men igen var det en helstøbt holdindsats der lå til grund for sejren.