1.243 tilskuere så FC Helsingborg vende 2-5 til 9-5 til stor jubel i Helsingørhallen!

dato

Nyheden er fra Helsingør Floorball Team


Svensk superliga floorball var lørdag på besøg i en tætpakket Helsingørhallen, hvor 1.243 tilskuere sørgede for en optimal ramme om floorball i verdensklasse. Thorengruppen lagde bedst ud og kom foran 2-5 før FC Helsingborg fik fundet det ekstra gear frem, der mål for mål satte Thorengruppen til vægs. Tilskuerne oplevede en perlerække af mål og jubel brud ud da de 3 perioder af 20 minutter sluttede med en stensikker 9-5 sejr. Kampen var eksemplarisk i forhold til hvor medrivende dramatisk idræt kan være, når det er allerbedst.

Arrangementet trak en masse værende og potentielle spillere til. Formiddagen bød på Nordea Junior Cup, hvor 50 hold, heraf 10 fra Sverige, spillede 147 kampe. De lidt ældre juniorer spillede i Coco Fuzion 100 U-15 Cup, så dagen bød på floorball for alle aldersgruppen. Junior Cup'en var perfekt arrangerer og afviklet af Rungsted-Hørsholm FK.


Helsingør Floorball Team anvender superligakampen til at vise lokalt og regionalt at floorball er en idræt i stærk vækst - pt. mere end 20%. Helsingør FT oplever også stor vækst og er nu 180 spillere fordelt på 10 hold!
60 frivillige fra foreningen har været dybt engagerede i at afvikle dagens program, og de skal have en stor tak!

Nu rammer hverdagen og håbet er at det fx smitter af på antallet af nye spillere til næste træning - find dit hold her. Eller stil op med et hold i vores åbne aftencup 18. april 2018.
Besøg eventwebsitet for flere fotos og mere information.

Link til download af 35 fotos fra superligakampen.







Kilde: Helsingør Floorball Team