De åbne Helsingørmesterskaber i Beachvolleyball fik søndag en ny mester,

dato

Nyheden er fra Helsingør Volleyball Klub

idet holdet ”Helsingianerne” (Niels P. og Lasse) vandt en både spændende og velspillet finale 2 -1 over De navnløse (Preben og Kristian)

Sætcifrene blev 15-13, 7-15 og 15-13.
Et stort tillykke til vinderne, og måske specielt til Lasse Hagstrøm, der nu vandt stævnet efter 2 pladser de foregående år..

Kampen om 3. pladsen blev vundet af holdet ”Virtus invicta” (Trine og Peter) 2-0 over ”En ristet med räksallad” (Eva og Mikkel) med cifrene 17-13 og 15-8.
5. pladsen gik til veteranholdet fra 1970-er ”Elsinore Beach Volley Ball Hot Lips Star Team” (Poul og Jørn, som i dagens vejrlig var forynget lidt med Mathias).
6. pladsen blev besat af ”Sandlopperne” (Mette og Said) og 7. pladsen gik efter flere tætte sæt til det debuterende hold Bom Dia (Lisa og Vagn).
Selvom der i løbet af dagen kom et par byger og nogle vindstød, så tog alle, spillere som tilskuere, det med godt humør.
Der blev spillet mange gode og spændende kampe i løbet af stævnet
I strålende solskin var der efterfølgende præmieoverrækkelse og socialt samvær over dejlige grillpølser lavet af Grill mester Eva.

Helsingør Volleyball Klub takker sponsorerne Kvickly Helsingør og Forsyning Helsingør, samt Helsingør Camping for lån af grill.

Beachvolleyball banerne vil være åbne et stykke tid endnu for fri benyttelse. Men husk Corona-reglerne (se opslagene ved anlægget). Under stævnet var der selvfølgelig stillet håndsprit frem til alle.

Vi ses til næste års mesterskab.

Helsingør Volleyball går nu for alvor indendørs og forbereder en ny volleyball sæson med mange spændende tiltag blandt andet med et opvarmningsstævne lørdag d. 26. december for turneringsholdene.

Der er fortsat plads til nye medlemmer på både Herre-, Dame og Mix holdene. Interesserede kan se mere på hjemmesiden www.hevk.dk

Kilde: Helsingør Volleyball Klub