Elitedivision: Bøllebank til Helsingør FT 0-13

dato

Nyheden er fra Helsingør Floorball Team

Helsingør FT - Benløse FC 0-13 (0-6, 0-2, 0-5)
Unihoc Floorball Ligaen 6. oktober 2016 Helsingør-hallen

Torsdag aften lagde Helsingørhallen gulv til opgøret mellem Helsingør FT og sidste års sølvvindere fra Benløse FC, og det skulle hurtigt vise sig at blive en svær kamp at være med i for hjemmeholdet. Slutresultatet lød på hele 0-13. Helsingørtruppen er stadig ramt af et par skader og mod en rutineret, men dog stadig ung modstander, så fik Helsingør sit at se til.

Første periode var der Benløse på det hele, og 8:20 inde i perioden var der allerede scoret 3 gange. Benløse var farlige i "slottet" lige foran mål, hvor det lykkedes med hurtigt pasningsspil langs kanterne, og kvikke pasninger ind i toppen af slottet. Det blev omsat til mål flere gange, hvor Helsingør-forsvaret ikke fik afværget angrebene. Herefter skulle der gå 6 minutter med chancer i begge efter før det igen haglede ind med mål, stadig "i den forkerte ende", og måltavlen stod dermed 0-6 ved pausen efter første periodes 20 minutter. I slutningen af perioden fik Benløse udvist en spiller i to minutters og det gav Helsingør en lille åbning for at kunne få en fod ind i kampen igen. Det blev dog ikke omsat. I omklædningsrummet blev der først og fremmest talt med store bogstaver. Der var en masse justeringer, der skulle tales om, og powerplayet skulle der også gøres et forsøg på at få mere effektivitet.

Anden periode var langt mere jævnbyrdig, primært fordi Benløse var gået et niveau ned i tempo. I de første ni minutter af anden periode var stillingen stadig 0-6, men efter blev det 0-7, og ved 18 minutters spil i 2. periode blev det 0-8. Helsingør havde ellers et par udmærkede forsøg på mål, men uden held. Helsingør rullede på 2 backpar, samt 3 angrebskæder, og Benløse havde 3 fulde kæder, hvoraf de 2 første primært blev brugt, og den tredje kom i spil når der skulle aflastes.

Tredje periode blev åbnet med udvisninger på stribe til Benløse. Tre af slagsen, inden for periodens første 5 minutter. Helsingør formåede ikke at udnytte overtalsspillet, og Benløse tilkæmpede sig et straffeslag kort før deres sidste udvisning udløb som den nye Benløse-spiller Joel Berg omsatte til mål. Spillet i tredje periode blev mere frit og åbent, da kampen reelt var afgjort. Dette ændrede dog ikke på Benløses dominans, som endte med yderligere fire scoringer, og dermed slutresultat 0-13.

Det har været en hård periode for Helsingørs ligahold, som sidste uge havde en kamp i Frederikshavn som endte med et stort nederlag. To kampe med store nederlag - ikke just en stime som man ønsker skal fortsætte. Helsingør skal lære at komme godt fra start. Senest er holdet løbet over ende fra starten og så er det svært eller umuligt at komme tilbage på måltavlen. Tavlen skal viskes ren, og der skal ses fremad. Næste udfordring for Helsingør er Sunds Seahawks. Kampen spilles i Sundshallen lørdag den 15. oktober kl. 15.00. Weekenden efter er der endnu en udekamp på programmet, hvor Helsingør FT har en revanche til gode fra 1-3 sæsonpremiere-nederlaget til Skanderborg Killerbees.