Elitedivision: Tungt nederlag til Helsingør FT

dato

Nyheden er fra Helsingør Floorball Team

Frederikshavn Blackhawks - Helsingør Floorball Team Floorball - Unihoc Ligaen 11-3 (5-1, 1-1, 5-1)

Tungt nederlag til floorball

Frederikshavn var en for stor mundfuld for Helsingør FT som aldrig rigtig fik en fod indenfor i kampen, og endte med et tungt nederlag på 11-3. Helsingør-mandskabet var uden flere profiler blandt andre keeper Michael Ejlerskov, som er ude med skulderskade, og derudover fravær af Frederik Olsen og Niklas Wensmark.

Frederikshavnerne var hurtige i alle facetter af spillet og var utrolig skarpe tæt på mål, og de havde også heldet med sig, når de trykkede af fra distancen. Helsingør manglede flow og skarphed, og det var kun i kampens anden periode, at Helsingør var på lige fod med Frederikshavnerne.

Anden lørdag i rap var Helsingør over sundet og denne gang var destinationen Frederikshavn. Det var tydeligt at se, at busturen sad i benene i kampens indledning, hvor Frederikshavnerne trykkede på, og hurtigt scorede et par kasser, og ved tiden 11:47 stod den allerede 4-0. Der skulle et powerplay til før at udeholdet kom på tavlen, og det var Michael Kock der endte som målscorer på et flot oplæg af Nicolai Bech. Netop disse to spillere var dem, der gik forrest på denne dag. Der var på dette tidspunkt spillet knapt 15 minutter af første periode, og to minutter efter fik Frederikshavn igen scoret, og pausestillingen efter de første 20 minutter var derved 5-1.

Anden periode var langt mere jævnbyrdig end første, og perioden endte 1-1, samlet stilling 6-2. Helsingørs ene scoring var kreeret af de samme to som i første periodes powerplay, Kock-Bech duoen. Havde man fået reduceret yderligere var kampen nok været tæt i sidste periode, men i stedet var det Frederikshavn, der i starten af tredje periode kunne lukke kampen med en 7-2 scoring, og derefter let køre sejren i hus, med lette scoringer mod kampens slutning før Helsingør til allersidst fik reduceret kosmetisk til resultatet 11-3. Målet blev scoret af farlige Andreas Krogh. Helsingør-mandskabet var altså taget forgæves til Nordjylland, uden at få nogen point på kontoen denne gang, og Frederikshavn havde nok fået tanket en del selvtillid blandt deres unge drenge som gjorde en god figur på dagen.

Helsingørs Man of the Match var let at finde i truppen, det stod mellem Michael Kock og Nicolai Bech som gjorde en god indsats trods svære betingelser og det var Nicolai Bech som coach Frank valgte som den som stak højest.

Helsingør møder sølvvinderne fra Benløse som gæster Helsingør-hallen torsdag den 6. oktober kl. 20.00, til et brag af en kamp med garanti for mange mål og god underholdning.