Flot indsats af Helsingør U13 mod Benløse

dato

Nyheden er fra Helsingør Floorball Team

Så blev det til sæsonens officielle første kamp i ligaen for U13. I den første kamp skulle Helsingør U13 op i mod Benløse. Benløse er en klub med en stærk ungdom og generelt har rigtige gode unge spillere, lige fra de yngste til de ældste. Derfor var holdet også forberedt på en svær kamp, men ikke uden gejst og tro på sejren.

Inden kampen havde vi stor fokus på det defensive arbejde, og at vi skulle udnytte de kontra chancer som vi løbende skulle få. I denne kamp havde vi Hjalte på mål, og med de håndboldarme den unge mand har, så skulle vi udnytte de stærke udkast. Herunder havde vi 2 stærke kæder og Phillip Durafour som anfører. Kampens start var lidt små rodet og begge hold skiftede med at have kontraer. Stærke chancer for begge hold, men det var desværre Benløse som startede skarpest ud og bragte sig foran 1-0 efter 6 minutter. På trods af den svære start, så viste Helsingør god moral og kom tilbage 1-1, blot 35 sekunder efter 1-0 målet. En flot scoring af Oscar med assist fra Malte. I den anledning, vil jeg sige, at de 2 spillede formidabelt og havde et rigtigt god sammenspil. Herpå fortsatte Helsingør og blot 26 sekunder efter 1-1 scoringen, blev det 1-2 til Helsingør. Igen var det Oscar som scorede og Malte som lavede assist. Dette blev også resultatet af 1. periode.

I pausen blev der talt om, at vi skulle fortsætte vores defensive indsats. Herunder skulle vi passe på at tage for store chancer i spillet og give Benløse for mange kontraer. Dette gav også pote, hvilket betød at Helsingør scorede til 1-3 efter en stærk indsats at Malte. Helsingør gjorde en god figur i 2. periode og gjorde det rigtig godt defensivt. Desværre var det ikke helt nok og Benløse fik reduceret til 2-3 inden pausen til 3. periode.

3. periode var ikke en periode for sarte sjæle! Kampen var tæt, og det var ikke mange marginaler, som skulle gøre forskellen i kampen. Benløse havde det meste af spillet i 3. periode, og det var Helsingør som kæmpede bravt og holdt en god defensiv. Desværre fik Benløse udlignet til 3-3 efter 6.31 minutters spil. Drengene kæmpede videre, hvilket medførte at Helsingør bragte sig foran 9.12 minutter. Et flot mål mål af Baltazar med assist fra Malte. Straks derefter tog trænerteamet en timeout, for holde fokus på kampen og for at lave små rettelser. På trods af de små rettelser, var det desværre ikke nok. Benløse fik igen udlignet til 4-4 efter 12.48 minutter af 3. periode. Dertil skete det, som ikke måtte ske. Benløse fik scoret til 5-4 blot 30 sekunder før tid, hvilket blev kampens resultat.

Trænerteamet vil dog rose spillerne, for deres spil og indsats. Hjalte stod godt i målet, Malte som var med i alle 4 mål og Oscar som offensivt spillede fremragende. Vi kunne blive ved med at give flotte ord til de enkelte spillere, men der var dog én spiller, som havde det lidt ekstra. Baltazar blev kampens spiller. Scoret et flot mål og afbrød flere angreb for Benløse. Næste kamp er på hjemmebane den 29. september 2018 mod Jægerspris kl. 11:30.