Helsingør U13 får sejr i sæsonens første kamp

dato

Nyheden er fra Helsingør Floorball Team

Første kamp i denne sæson, var ude imod Stevns. Holdet mødte vi i Rungsted Cup, hvor de viste deres kvaliteter og vandt 3-1. Derfor vidste drengene godt på forhånd, at dette ville blive en svær kamp og hvis vi skulle vinde, var det med hårdt arbejdet. Lad os allerede sige det på forhånd, vores antagelser var ikke helt forkerte.

Inden kampen var der stor gejst blandt drengene, som virkelig ønskede at få revanche. For at give de mest optimale chancer for sejr, brugte Helsingør træneren det ældste trick i bogen: Lovede sodavand til hele holdet, hvis de vandt kampen. Om det var det som gav sejren, vides ikke.

Det gik dog hårdt for sig allerede fra start, hvor Stevns bragte sig foran 1-0 efter blot 29 sekunder. Et mål, hvor vi ikke fik brugt kroppen, men i stedet gik i gang med en fægtekamp. Det slog dog ikke drengene ud og kom hurtigt tilbage, allerede minuttet efter, hvor Vincent scorede med assist fra Aaron. Jeg vil sige herunder, at Aaron har haft en fantastisk udvikling i hans få måneder på U13-holdet. 1. periode sluttede 2-1 til drengene fra Helsingør, på trods af en 2 minutters udvisning på baggrund af for mange mand på banen. Drengene vil herunder give træneren skylden, men det kan diskuteres. Målet blev scoret af Otis, uassisteret.

Til 2. periode skulle vi have lavet nogle ændringer i forsvaret og lidt omkring løbende i det offensive. Stevns havde flere tilløb til scoringer som vi skulle have mere styr på. Dette hjalp også, hvor vi fik bedre styr på forsvaret, men Stevns havde det primære spil og havde mange gode muligheder. Heldigvis havde vi en flyvende målmand, som leverede en fantastisk indsats på trods af sygdom i løbet af ugen. I følge ham, så gør det ham bedre, at han laver så lidt som muligt i hverdagen. 2. periode sluttede 0-1 til Helsingør og samlet resultat på 3-1. Målet blev lavet af William Mejnholt efter et fantastisk ”run” op af siden, hvor han scorede på nærmest stolpe. Utroligt flot mål fra William som også fejrede det med fuld skrue.

Med et forspring på 2 mål ind til 3. periode, måtte vi få tiden til at arbejde for os. Ingen grund til at gøre noget forhastet, især ikke inde på midten af banen. Citat fra træneren til spillerne: ”Brug hovedet!”. Drengene lyttede, og de viste flot spil med koncentration. Efter 3 minutter udbyggede vi også føringen til samlet 1-4. Målet blev scoret at Malte, som opsnappede bolden i angrebet og scoret iskoldt. Stevns fik reduceret kort efter til 2-4, men ellers blev buret holdt rent hefter. Herpå endte kampen 2-4 til Helsingør, iblandt én af sæsonens sværeste kampe. Kampens spiller gik til Alexander Kroer, som viste ekstremt flot målmandsspil og var kamp afgørende. Uden ham, havde Helsingør formentlig ikke vundet kampen i dag. Dertil kom William Mejnholt, som spillede koncenteret og krydrede det med kampens mål. Næste kamp er mod lokalrivalerne fra Rungsted. Kampens spilles på hjemmebane lørdag den 5. oktober 2019. Kig gerne ud og hep!