Nat og dag for Helsingør FTs U13

dato

Nyheden er fra Helsingør Floorball Team

Efter en tur i Gøteborg for at spille Gothiacup, var det nu blevet til årets første kamp. Kampen skulle spilles på hjemmebane imod Benløse. Sidste kamp imod Benløse i Ringsted, blev det til et smalt nederlag på 5-4, hvor hjemmeholdet fik scoringen til sejr blot 30 sekunder før tid. Et halvt år efter kampen i Ringsted, fik Helsingør nu endelig muligheden for revanche.

Inden kampens start, var dagens vigtigste stikord: Koncentration, løbe for hinanden, spil enkelt og tale med hinanden. Udover dette, så manglede holdet deres sædvanlige anfører, som var taget på ferie. Som nævnt i overskriften, så spillede Helsingør som nat og dag. Især første periode vil ikke blive en periode vi ønsker at huske. Scoren på skærmen viste 0-7 til Benløse efter de første 15 minutter. Én periode hvor vi simpelthen ikke var klar. I spillet, var vi ikke tæt nok på modstanden som gjorde det nemt for dem at løbe uden om. Dertil manglede der at blive taget ansvar og en masse bevægelse. Herpå blev spillet på Benløses præmisser, samtidig sagt, at de spillede en rigtig flot 1. periode!

I pausen til 2. periode, var drengene meget nede med hovedet. Vi måtte simpelthen slette tavlen ren og starte forfra. Herpå skulle presset længere oppe på banen og vi skulle spille mere sikkert. Derudover måtte vi bruge nogle af de forcer i spillet vi er gode til, såsom tempoet i løbet fra Wingerne. Endelig, er kampen ikke afgjort før hornet har lydt. Herpå kom drengene på banen til en 2. periode med meget mere gejst og bedre spil. Perioden blev fundet 3-0 og pludselig var der noget spænding tilbage i kampen. Især viste Baltazar rigtig flot spil og fight og ”krydrede” det med 2 flotte mål. Én periode som viste, at når vi spiller vores eget spil, så kan vi godt være med!

Til 3. periode skulle vi fortsætte den samme fight og optimisme. Alt i alt, så var det kun 4 mål som adskilte de 2 hold, og i floorball kan kampene hurtigt ændre sig. Desværre endte kampen ikke ud som det vi ønskede. Benløse fik allerede scoret 1 minut inde i 3. periode, hvilket fik optimismen til at falde hos Helsingør. Kampen endte 4-12 til Benløse.

Èn kamp som har lært truppen, at vi ikke kan hvile på laurbærerne. Især hvis vi ønsker at skulle lege med oppe i toppen af gruppen. Derpå fik holdet vist en flot fighter indsats og gejst til 2. periode hvilket vi skal fortsætte med i resten af sæsonen. Ydermere viser det, at holdet præsterer bedst, når både spillere på banen og udenfor banen taler positivt til hinanden. Kampens spiller blev Baltazar, skarpt efterfulgt af Marius. Baltazar fik scoret 3 mål og viste en flot fight og gejst.

Udover selve kampen, er det dejligt at se så mange forældre og tilskuer til kampen!

Næste kamp spilles. 26.01 kl. 10:30, hvor Helsingør på hjemmebane tager imod Stevns.