Stensikker sejr til HFT U13 over Hvidovre Attack

dato

Nyheden er fra Helsingør Floorball Team

Jonathan Rose i aktion.

Efter et ærgerligt nederlag i Jægerspris var det lørdag tid til at komme tilbage på sejrskurs. Dette skulle blive på hjemmebane, hvor Hvidovre Attack kom på besøg. Sidste kamp mod dem blev til en sejr til Helsingør med 1 mål, så intet var taget for givet.

Den vanlige hårdt kæmpende og talentfulde center, Oscar, var ikke med til dagens kamp.  Dette betød lidt rotation i kæderne, hvor Lauritz kom ned på centerpladsen og Otis, samt Vincent tog hans plads som winge, sammen med Malte. Derudover var Mejnholt også ude, hvilket William S tog sig af denne position som Back. Disse positioner var drengene også lidt vant til i forvejen, så det var ikke noget som kunne ses i spillet.

Kampen startede også rigtig godt ud for Helsingør. Især i de første 10 minutter af 1. periode styrede Helsingør spillet. De fik lagt et godt pres og vandt 2. boldene, hvilket betød at store dele af spillet foregik på Hvidovres banehalvdel. Presset gav os pote på måltavlen, hvor 1. periode sluttede med en 2-0 føring til hjemmeholdet. De 2 mål blev scoret af viceanføreren Magnus og wingen Otis, hvor Især målet af Otis var rigtig flot velspillet og assisteret af Malte.

Inden 2. periode var den primære snak i pausen, at vi skulle fastholde vores gode spil. Derudover skulle vi stoppe med at lave hovedløse afleveringer i forsvaret, som gjorde at Hvidovre blev farlige. Spillet fortsatte inde i 2. periode, hvor drengene fra Helsingør fortsatte med at have de største chancer. Faktisk så mange chancer, at træneren ude på sidelinjen var vældig tilfreds. Tværtimod var han ikke tilfreds med, at størstedelen af dem ikke gav mål. Herpå må der gives ros til målmanden fra Hvidovre, som holdte dem ind i kampen. Dog kom der scoring i 2. periode, hvor Anføren Phillip fik scoret periodens eneste mål, så kampen stod 3-0.

Til 3. periode forventede vi nu, at hvidovre ville komme højere op på banen for, at de kunne komme tilbage i kampen. Heldigvis fik vi hurtigt lukket kampen, hvor det efter lidt over 1 minuts spil af 3. periode, stod 5-0. Især wingkæden med Jonathan, Baltazar og Magnus var brandvarm. De fik samlet scoret 4 mål i 3. periode. Kampen endte 8-0 til hjemmeholdet, hvilket kunne have været lidt større, hvis vi havde været mere skarpe i de første 2 perioder af kampen.

Selvom kampen endte 8-0, så fik Hvidovre flere store chancer i kampens sidste periode. Her viste Hjalte flere kattepoter og Casper Hvidt redninger inde i målet. Dertil fik han krydret det med en assist. Assisten blev i nogens munde talt som en såkaldt ”snakke assist”, men det skal slet ikke tage rosen væk. Endvidere spillede viceanføreren en brand kamp på sin center plads, hvilket gav 2 mål fra ham og samlet 5 fra hans kæde. Dog var træneren og holdet enige om, at Hjalte blev dagens man of the match efter den pragtkamp.

Næste kamp bliver på hjemmebane torsdag den 14. marts 2019,hvor Vanløse kommer forbi. Lige efter spiller drengene ungdoms turnering lørdag d. 16. marts 2019 inden SSL-kampen, hvor de blandt andet skal spille imod Helsingborg.