Største kamp i nyere tid. Pokalsemifinale mod CBS tirsdag d. 27. marts kl. 19.45. KOM OG STØT

dato

Nyheden er fra Helsingør Volleyball Klub

Den foreløbig "største" kamp i  klubbens nyere tid (se note nedenfor)  spilles tirsdag d. 27. marts kl. 19.45. Det er Pokalsemifinale i SVBK mod det stærke hold fra CBS (Frederiksberg). CBS er ubesejrede i Mix1 rækken og råder over en række gode dame- og herrespillere, og så lige en gut godt over 2 meter.

Men mon ikke vi kan give dem kamp til stregen.

Kom og støt op med en god klubstemning, der skulle være en vand eller øl til de fremmødte.

Note: I 70'erne var Helsingørs Herrehold blandt landets bedste med flere 2 og 3 pladser både i Danmarksturnering og i landspokalturnering. I den første pokalturnering herhjemme tabte vi til Middelfart i den TV-transmitterede finale.  De blev også dansk mester foran os. Men året efter opnåede vi at være blandt Europas 5 bedste hold. i Europacuppen. Jørn var med hele vejen gennem (og er træt af 2 pladser). Helsingørs Damehold er det mest suveræne damehold herhjemme gennem tiden og vandt samtlige DM titler og Pokalfinaler i årene fra 1979 til 1987 og sluttede i øvrigt af med en bronze 1989. Annette var med 1 år eller 2 og hentede DM medalje. Læs mere om klubbens anekdoter på hjemmesiden under "50 år med gode historier".

Kilde: Helsingør Volleyball Klub