U13: Én hård tilkæmpet sejr over Vanløse

dato

Nyheden er fra Helsingør Floorball Team

På en torsdag aften skulle drengene ud og kæmpe efter en ny sejr, så de kunne holde placeringen i toppen af rækken. Til kampen, var der 3 afbud fra stamspillere, som dermed gav plads til andre spillere fra U11 flex. Dette var blandt andet Oliver, Anton og Alfred. De nye spillere til kamp, betød dog lidt rokeringer på pladserne, hvilket kunne ses på spillet. Stemningen var imidlertid høj inden dagens kamp, muligvis fordi træneren havde lovet sodavand efter kampen...

Ud til kampens start, ville vi gerne lægge et lidt højt pres for at små stresse Vanløse. Dog fik vi en svær start, da vi blot efter 2:56 minutter fik en 2 minutters udvisning. Udvisningen blev givet på grund af for mange spillere på banen. Ansvaret for udvisningen gives til undertegnede, som ikke fik gjort taktikken klart nok før kamp. Heldigvis udnyttede Vanløse ikke muligheden og lige efter fik Otis scoret til 1-0. Herefter fik Helsingør udbygget føringen til 2-0, af anfører Philip, hvilket blev 1. periodes resultat.

En fortjent føring til hjemmeholdet Helsingør som dog kunne være anderledes. Vanløse var bestemt ikke ufarlige på kontraer og Helsingør gav alt for mange chancer væk. Snakken til 2. periode gik på, at vi skulle længere op med vores pres og at vi skulle stoppe hovedløse aktioner. Derudover også snakket om udskiftninger, så vi undgik samme udvisning som i 1. periode.

Desværre fortsatte de hovedløse aktioner lidt. Vi gav alt for stor rum foran mål og vi lavede mange svære afleveringer, som Vanløse fik opsnappet til chancer. Spillet i 2. periode flød også frem og tilbage. Til sidst kunne Hjalte i målet ikke holde Vanløse fra fadet. På kort tid, fik Vanløse kampen op på 2-2 med 3 minutter igen. På trods af det, så viste holdet god moral og gik ikke ned med flaget. Halvandet minut inden periodens afslutning, fik Otis endnu en gang scoret til 3-2, hvilket blev periodens resultat.

Derfor fik holdet en mindre reprimande i pausen. Vi måtte simpelthen stoppe med at give chancer væk og holde spillet simpelt. Holdet kender godt sine egne kvaliteter og vidste godt hvad der skulle til.

Dette gav også pote. Gustav fik scoret til 4-2 efter 1:11 af 3. periode. Desværre for Helsingør, viste Vanløse atter en gang et flot comeback og kom tilbage på 4-4 med lidt over 6 minutter igen. Dette gav lidt grå hår på trænerbænken, som ellers følte vi havde godt styr på kampen. Derfor gik vi i gang med at tænke på plan B, men inden det gik i luften, fik Otis scoret sit 3. mål. Herefter blev kæderne toppet op, for at sikre sejren. Ganske vidst, scorede Baltazar med 3,5 minut igen til kampens resultat 6-4.

Én hårdt tilkæmpet sejr til hjemmeholdet. Kampen viste tydeligt, at vi ikke bare kan spille ”hawaii floorball” eller nonchalant uden at det bliver straffet. Dette er noget som skal videre med til træningerne. Derimod skal der gives ros til de 3 nye spillere, som gjorde en flot figur. Dertil også ros til spillerne for, at holde hovedet koldt og holde moralen højt under kampen. Dog var der ingen tvivl om kampens spiller i dag. Otis spiller med smil og glæde under kampen, hvilket blev pyntet med en fremragende indsats. Virkelig en nydelse at se, hvordan hans glæde på banen smitter andre medspillere.