U13: Helsingør storsejrer 12-2 over Copenhagen FC

dato

Nyheden er fra Helsingør Floorball Team

Helsingørs U13 drenge satte lørdag eftermiddag punktum på en flot sæson, hvor de mødte Copenhagen FC på udebane i sæsonens sidste kamp. Efter en uafgjort kamp mod Rungsted 5 dage forinden, var der op til denne kamp især fokus på vilje, sammenspil og opbakning.

Holdets faste keeper Hjalte havde meldt afbud til kampen, hvilket gav Anton mulighed for at vise sit værd i målet. Og han indfriede fuldt ud forventningerne. 4 minutter inde i første periode bliver der dømt straffe til Copenhagen. Anton redder på fornemmeste vis Copenhagens straffeslag og holder dermed humøret højt hos holdkammeraterne. Kun 30 sekunder senere sender William Smidt fra sin back-position et trækskud mod mål og sætter bolden i venstre hjørne uden chance for Copenhagens keeper. Første periode ender dermed 0-1.

I anden periode sætter Helsingørs drenge turbo på. De sidder på størstedelen af spillet, som det meste af tiden foregår på Copenhagens banehalvdel. Drengene kvitterer med hele 7 mål i anden periode. Back-center-konstellationen med Smidt, Gustav og Magnus fungerer fremragende, og de står for hele 5 af målene i anden periode. Derudover får strikkekæden bestående af Oscar, Laurits og Malte også spillet sig frem til en del chancer, hvoraf to ender med mål. Defensiven fungerer virkelig godt, og Helsingør får lukket en af Copenhagens bedste spillere godt af. Han får alligevel sendt et godt skud på mål og får reduceret uden chance for Anton i målet. Efter anden periode står kampen 1-8.

I tredje periode vælger Copenhagen at sætte en ekstra mand på banen, lægger et højt pres og får flyttet noget af spillet over på Helsingørs banehalvdel. Helsingør formår alligevel at spille sig fornuftigt ud af Copenhagens pres og får scoret 4 mål i tredje periode. Kampen ender 2-12.

Alt i alt en velspillet kamp, hvor alle spillere havde løftet sit niveau i forhold til den forrige kamp mod Rungsted. Der var vilje at spore hos alle spillere, og der blev kæmpet om alle løse bolde. Der var en positiv stemning på bænken gennem hele kampen og god opbakning til holdkammeraterne. Backerne, Smidt og Mejnholt, kom til gode chancer gennem hele kampen, og havde det ikke været for en mand i feltet var Smidt blevet noteret for endnu et mål. Philip og Gustav spillede sikkert bagi, og wingerne fik brudt bolden en hel del gange, som endte med fremragende frispilninger eller skud på mål. Alt i alt en indsats som alle drengene kan være mere end tilfredse med.

William Smidt blev kåret som Man of the Match, tæt forfulgt af Mejnholt og Jonathan.

Stor ros til Copenhagen, som på trods af kun 7 markspillere kæmpede bravt gennem hele kampen. Og tak til Copenhagen for lån af målmandsudstyr.

Efter denne kamp indtager Helsingør en 3. plads i rækken – kun 1 point foran rivalerne fra Jægerspris, som stadig mangler at spille en enkelt kamp. Under alle omstændigheder ender Helsingør på minimum en 4. plads i en stærk U13-række. Det må siges at være godkendt.