U13: Højt af flyve, dybt at falde for Helsingør

dato

Nyheden er fra Helsingør Floorball Team

Drengene fra Helsingørs U13-hold vandt deres første kamp imod Stevns. Den kom på baggrund af fokus, sammenspil og hårdt arbejde. Nu stod kampen imod lokalrivalerne fra Rungsted. Én kamp, som vi rigtig gerne vil vinde og formentlig det samme fra de orange. Kampen blev spillet i Snekkerstenshallen. Et gulv som drengene ikke er vant til og for dem som ikke kender meget til floorball, så betyder underlaget meget. Ikke fordi, at man skal give gulvet skylden for et eventuelt nederlag, men det tager tid at vænne sig til. Vi måtte fortsætte med de gode takter vi havde fra kampen imod Stevns, især vores hårdt arbejde og flid.

Desværre startede kampen op ad bakke. Allerede efter lidt over 2 minutter, scorede Rungsted til 1-0 føring. Målet kunne man ikke gøre meget ved, som kom fra en flot baghånd. Føringen gav gejst til udebaneholdet, som spillede rigtig godt og vandt nærmest alle 2. gangs bolde.  Med godt målmandsspil og forsvarsspil, blev føringen ikke yderligere større, imens vi langsomt kom tilbage i kampen. På trods af gode 5 minutter til sidst, sluttede 1. periode 1-0 til Rungsted.

Til 2. periode skulle vi fokusere mere på at spille enkelt. Vi havde det til tider at stresse for meget og lave lange bolde. Det gik også rigtig godt til at starte med. Helsingør kom godt ud til perioden, hvor presset blev lidt højere og vores chancer blev flere og større. På trods af det forbedrede spil og flere chancer, så blev det til 2 mål for Rungsted. Flot kontraspil fra gæsterne, som viste kynisme de sidste 2 minutter af perioden.

Til sidste periode måtte vi holde hovedet højt og være positive. Desværre havde føringen til gæsterne givet nogle frustrationer, men det vigtigste er, at alle gjorde deres bedste inde på banen. Derfor var der ingen ændringer til 3. periode, da trænerteamet syntes af alle gjorde deres bedste.

Kampen endte 4-0 til Rungsted, selvom drengene fik chancer til scoringer. Desværre havde vi bare ikke samme kynisme og kreativitet, som i forrige uge. Derudover skal der gives ros til Rungsted, som virkelig spillede en flot kamp.

Med et nederlag i bagagen, skal det lære os, at vi ikke kommer nemt til sejre. Vi er et rigtigt godt hold, men vi er ikke bedre end de andre, hvis vi ikke viser det på banen. Til kampen kunne målmand Alexander Kroer blive kampens spiller igen, med flere fantastiske redninger. Dog var der 2 spillere, familien Mejnholt, som gjorde det fortrinligt inde på banen. I denne kamp, var det storebror William, som blev kampens spiller. Én spiller som giver sig 100% i hver kamp og gør det med liv og sjæl, utroligt imponerende!