Julearrangement på Snekkersten Havn: En skøn juletradition for lokale familier

Foto: En af højdepunkterne ved dette årlige arrangement er ankomsten af den imponerende røde Grønlandskutter, "Sulen", der sejler ind til landkajen kl. 14:00..
Profilbillede
dato

Snekkersten Havn er igen i år vært for det hyggelige julearrangement, der har fundet sted i flere år og har vundet stor popularitet blandt både børn og voksne i lokalområdet. Arrangementet, der finder sted på søndag fra kl. 14:00 til 18:00, er et smukt indblik i den festlige julestemning og en oplagt mulighed for familiesamvær.

En af højdepunkterne ved dette årlige arrangement er ankomsten af den imponerende røde Grønlandskutter, "Sulen", der sejler ind til landkajen kl. 14:00. Ombord på skibet er intet mindre end julemanden selv og hans elskelige nissebørn. Med sig har de et smukt pyntet juletræ og en last af gaver, som de vil dele ud til de forventningsfulde børn, der samles på kajen.

Efter en hjertevarm velkomst fra julemanden og hans nissebørn breder julehyggen sig på Snekkersten Havn. Den overdækkede terrasse bliver forvandlet til et sandt juleparadis med masser af aktiviteter for hele familien. Her er der lagt op til julemusik, dans og sjove aktiviteter, der vil få alle i den rette julestemning.

For at holde varmen i den kolde decemberluft vil der blive serveret lækker varm kakao, sprøde æbleskiver og den klassiske glögg, der spreder varme og velvære. Der vil også være en overdådig mængde af søde godter, der kan nydes i godt selskab.

Arrangørerne håber på, at dette års julearrangement på Snekkersten Havn vil skabe endnu flere uforglemmelige øjeblikke for både børn og voksne. Det er en oplagt mulighed for at samle lokalsamfundet og sprede den magiske julestemning, der kendetegner denne sæson.

Så tag familien med og deltag i dette charmerende juleeventyr ved Snekkersten Havn på søndag fra kl. 14:00 til 18:00. Lad os sammen skabe smil, latter og glæde i hjertet af juletidens magi.

Kilde: Redaktionen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.