Oplev Øresundsakvariet efter mørkets frembrud

dato

Tag på en fascinerende rejse under havets overflade, når Øresundsakvariet byder på eksklusive aftenoplevelser. Hver torsdag fra den 17. oktober til den 28. november kan voksne besøgende opleve marineinspirerede foredrag, fodringer og en særlig "behind the scenes" tur.

Efteråret er kommet, og det betyder, at Øresundsakvariet åbner dørene for en række særlige aftenarrangementer. Disse finder sted hver torsdag fra kl. 17.00 til 20.30, hvor besøgende kan fordybe sig i havets hemmeligheder.

Foredrag og vin

Hver torsdag kl. 19.00 bydes der på et spændende foredrag, ledsaget af et glas vin. Emnerne varierer fra marsvins udbredelse og aktivitet i Øresund til bioluminescens og det unikke dyreliv i området. Den 31. oktober kan du høre om "På togt med spækhuggere".

Fodring og "behind the scenes"

Inden foredraget kan gæsterne kl. 18.00 opleve fiskene blive fodret, og kl. 18.15 er der en unik mulighed for at komme "behind the scenes". Her vil akvariets personale vise mere af Øresunds dyreliv frem og dele spændende fakta og fortællinger.

Rabatter og praktisk information

Som en ekstra bonus tilbyder akvariet 10% rabat i shoppen på disse aftener.

Praktisk information
Dato: Torsdag den 31. oktober 2024
Tid: Kl. 19.00 (aftenåbent fra kl. 17.00-20.30)
Sted: Øresundsakvariet, Københavns Universitet, Strandpromenaden 5, 3000 Helsingør
Entré: 150 kr
Målgruppe: Voksne



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut