Vær med til at fejre menneskets bedste ven

Pressefoto: Maxi Zoo
dato

Går du og din familie og drømmer om en skøn, lille hundehvalp? Eller er du på udkig efter lidt forkælelse til familiens firbenede ven? Så kom ned i Maxi Zoo Helsingør torsdag den 6. juni, hvor butikken, i anledning af Hundens Dag, har de søde vovser i fokus.

Har du leget lidt med tanken om at udvide familien med en lille, pelset ven? Eller er din familie allerede beriget med den sødeste hund? Så er det bare om at komme afsted, når Maxi Zoo Helsingør torsdag den 6. juni har fokus på de skønne vovser i anledning af Hundens Dag.

Til markeringen er alle velkomne – også familiens firbenede ven. Maxi Zoo har nemlig dedikeret dagen til hundefamilierne og dem, som overvejer en bedårende hvalpebasse. I butikken vil det denne dag derfor være muligt at få kyndig vejledning hos det erfarne personale, som både kan guide til det bedste, nye udstyr, den korrekte hundesele og det sjoveste legetøj. Og der vil naturligvis også hele dagen være lækre smagsprøver på godbidder, som din kære vovse kan smage sig igennem.

Hvis du er én af dem, der overvejer en lille ny, vil det også være muligt at få gode råd og rådgivning hertil.

Kom ned i Maxi Zoo Helsingør torsdag den 6. juni, for at fejre Hundens Dag. Her vil der være mulighed for at hylde de skønne vovser, samtidig med at det kyndige personale vil stå klar med gode råd og vejledning.

Kilde: Maxi Zoo
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.