Lokal genbrugsbutik skal renoveres og holder udsalg

dato

Der bliver snart travlt i Danmission Genbrug på Nygade 2, hvor en spændende renovering står for døren. Den 12. juni lukker butikken pga. renovering, for så igen at slå dørene op den 25. juni til en butik med et helt nyt og moderne udseende, klar til at byde kunderne velkommen til en opdateret shopping oplevelse.

Ditte Andersen, udviklingskonsulent for genbrugsbutikken, udtaler: " Vi oplever en stigende interesse for genbrug, og derfor vil vi gerne tilbyde vores kunder en endnu bedre butik. Butikken har efterhånden eksisteret i mange år, og nu er det tid til at give den en velfortjent ”make-over”.

I slutningen af august kan Danmission Genbrug fejre 22 år i Helsingør, og renoveringen kan ses som en tidlig fødselsdagsgave til butikkens ihærdige frivillige og deres loyale kunder. " Vi stræber efter at skabe byens hyggeligste og flotteste genbrugsbutik, og vi har allerede byens bedste personale," siger Ditte Andersen med et smil. 

Halv pris på alle varer
Butikken, som dækker 180 kvadratmeter, tilbyder et omfattende udvalg af isenkram, tøj og sko, bøger, musik og meget mere. For at gøre plads til renoveringen tilbyder butikken 50% rabat på alle varer fra den 3. til den 11. juni.

Se butikkens åbningstider her: https://danmission.dk/genbrugsbutik/helsingor/

De frivillige i Danmission genbrug ser frem til at byde både gamle og nye kunder velkommen i deres nyrenoverede og flotte butik fra den 25. Juni. Hold øje med deres Facebook-side for mere information: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063746012649

Hvad går pengene til
Danmission Genbrug har 67 genbrugsbutikker spredt ud over hele Danmark. De udgør en del af Danmission, Danmarks ældste og største kirke- og udviklingsorganisation, der blev grundlagt i 1821.

Med sit overskud beskytter Danmission blandt andet truede regnskove i Cambodja, giver udsatte piger og kvinder en sy-uddannelse på Zanzibar og yder støtte til familier på flugt i Libanon.

Kilde: Danmission
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.