Kilde: Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: Nyt fra Helsingør - onsdag den 12. august

Helsingør er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Cyklist påkørt

Hellerup: Tirsdag morgen klokken 07.57 blev en 61-årig mandlig cyklist fra Humlebæk påkørt af en ukendt bilist, da han kom cyklende ad Strandvejen. Ved Tranegårdsvej svingede bilisten til højre og selvom den 61-årige cyklist forsøgte at undvige, blev han ramt af bilen og måtte efterfølgende på skadestuen. Bilisten kørte fra stedet, men politiet er bekendt med bilens registreringsnummer.

Stenkast var stenslag

Kgs. Lyngby: Helsingørmotorvejen blev tirsdag morgen klokken 09.42 spærret i sydgående retning ved Rævehøjvej, da en mandlig bilist anmeldte, at han var blevet udkast for stemkast fra en motorvejsbro. Området blev undersøgt, men intet tydede på, at der var tale om andet end en stenslag fra vejen og strækningen blev efterfølgende åbnet for trafik igen.

Stjal deodorant

Helsingør: To piger på henholdsvis 13 og 14 år fra Helsingør blev tirsdag formiddag klokken 11.30 taget for butikstyveri i Normal, hvor de havde stjålet nogle deodoranter. På grund af pigernes unge alder blev deres forældre og de sociale myndigheder orienteret om sagen.

Sigtet for spirituskørsel

Hundested: En 53-årig mand med ukendt adresse blev tirsdag eftermiddag anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han kørte ad Butiksvej. Manden blev kørt på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille. Han blev efterfølgende vurderet for beruset til at kunne løslades med det samme, og måtte derfor en tur i detentionen. Han blev løsladt igen klokken 17.36.

Kørte uden kørekort

Helsingør: Tirsdag eftermiddag klokken 17.47 påkørte en 49-årig mandlig motorcyklist fra Snekkersten en 48-årig mandlig bilist fra Helsingør. Påkørslen skete på Esrumvej og var formodentlig forårsaget af køkørsel. Det viste sig imidlertid, at motorcyklisten tidligere var frakendt kørekortet og han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Ung mand overfaldet

Klampenborg: En 19-årig mand fra København blev tirsdag aften klokken 19.35 slået i ansigtet med knytnæve af en 33-årig mand med ukendt adresse. Overfaldet skete på Bellevue Strand, hvor den 19-årige havde bedt den 33-årige og en anden mand om at gå, da de opførte sig ubehageligt over for den 19-årige og hans kammerater. Pludselig var der en fra den 19-åriges vennegruppe, som slog ud efter den 33-årige, der altså kvitterede med et knytnæveslag til den 19-årige. Den 33-årige blev sigtet for vold.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 11. – 12. august 2020
 
Flere artikler