Social- og sundhedshjælper med fokus på omsorg søges til dagvagt hos Grønnehaven

Profilbillede
dato

Social- og sundhedshjælper, med stort omsorgsgen søges til dagvagt.

Social- og sundhedshjælper, med stort omsorgsgen søges til dagvagt.
Jeg hedder Charlotte og er ny afsnitsleder på Plejehjemmet Grønnehaven afsnit B/C. Jeg er selv startet den 15. januar, og glæder mig til at komme i gang med at skabe en kultur hvor blandt andet gåture og andre aktiviteter bliver en naturlig del af dagligdagen.
Plejehjemmet Grønnehaven ligger i Helsingør, lige ned til vandet og har en skøn udsigt over Øresund, her er plads til nogle hyggelige stunder med beboerne. Grønnehaven har i alt 119 boliger, heraf 36 i Kysthuset, som er en skærmet afdeling.
I afdeling B/C har vi både somatiske og demente beboere og det er vigtigt for os, at alle bliver behandlet med værdighed og respekt. Hvilket betyder, at jeg har fokus på ordentlighed og nærvær.

Som social- og sundhedshjælper hos os, arbejder du hver 2. weekend, 37 timer i dagvagt.
Vi arbejder i KMD Nexus og har stor fokus på tidstro og faglig dokumentation. Vi er optaget af uddannelse og udvikling samt et godt arbejdsmiljø, og har indsatser for at nedbringe sygefravær.
Du har stor indflydelse på arbejdet og medansvar for den daglige planlægning.

For os er følgende vigtigt:

  • At du er fagligt stærk og tro mod de beslutninger og aftaler der er lavet.
  • At dit falkeblik holder styr på opgaverne, og du har en skarp næse for, hvilken opgave du skal snuppe først.
  • At du stadig smiler, når du må smide dine planer for arbejdsdagen ud til højre, fordi et eller andet brænder på og dine kollegaer har brug for hjælp.
  • At du smøger ærmerne op, sætter luppen for øjet og finder en løsning på problemet. Du sidder ikke med foldede hænder og venter på, at jeg som leder, fortæller dig, hvad du skal kaste dig over.
  • At du bidrager positivt til at skabe en god arbejdskultur og et sundt og anerkendende arbejdsmiljø.
Hos os er der mulighed for udvikling og uddannelse, vi skal i gang med en masse spændende projekter i år, så det er en arbejdsplads hvor der sker noget. Årets meget store projekter er blandt andet: nedbringelse af antipsykotisk medicin til demente borger, et udviklingsprojekt der handler om forråelse og omsorgstræthed, samt at vi afholder vores allerførste Grønnehaven Cup til august/september, hvor beboerne skal dyste mod hinanden i forskellige discipliner.
Er du en Social- og sundhedshjælper der har ben i næsen og gerne vil varetage plejen med beboerne, men også brænder for at lave aktiviteter med dem, så skynd dig at søg ned til os. Jeg giver gerne en kop kaffe og en rundvisning.

Vil du vide mere kan du kontakte mig på 2531 2354, eller send din ansøgning samt CV hurtigst mulig og senest søndag den 12. august 2024.
Vi afholder løbende samtaler.
Obs. Jeg holder dog ferie i uge 29-30-31.

Vi er i gang med at oparbejde en kultur under dette motto:
Plads til det gode liv, rum til leg og sjov, respekt for det enkelte menneske.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Plejehjemmet Grønnehaven, Sundtoldvej, 3000 Helsingør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6082240

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet