Bliv en del af succesen hos 365discount som souschef

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Souschef til 365discount, Gurrevej, Helsingør

Drømmer du om at udvikle dig inden for detailhandlen og har du fart i fødderne? Så er det dig, vi søger!

Om butikken

365discount på Gurrevej i Helsingør er en butik, der blev renoveret for under 6 år siden. Den ligger super godt i byen og har potentiale til at blive en af de største butikker i området. Butikken er allerede i top 4 i distriktet på omsætning og ligger i et område med en meget blandet kundeskare, hvilket giver en spændende og dynamisk arbejdsdag.

Dine ansvarsområder

Som souschef vil du samarbejde tæt med butikschef Jimmy.  Jimmy brænder for at lykkes, så du vil få en unik mulighed for at lære af en af de bedste.  Du vil være med til at lede og motivere teamet, sikre høj kundetilfredshed og optimere butikkens salg og drift. Sammen med Jimmy vil du også deltage i planlægning og gennemførelse af salgsfremmende aktiviteter og kampagner, samt sikre at butikken altid fremstår præsentabel og indbydende godt krydret med en verdensklasse kundeservice.

Vi forventer

Vi søger dig der drømmer om "mere" på sigt og som har fart i fødderne. Du skal have erfaring fra detailbranchen og gerne have haft ledelsesansvar. Det er vigtigt, at du er målrettet, resultatorienteret og har en passion for salg og kundeservice. Du skal kunne arbejde tæt sammen med Jimmy og resten af teamet, og være klar til at tage ansvar og initiativ i en travl hverdag. Gode kommunikations- og samarbejdsevner er essentielle, ligesom du skal være struktureret og kunne arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder 

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en butik med stort potentiale. Du vil få mulighed for at udvikle dig og lære fra en erfaren butikschef. Der er gode udviklingsmuligheder og karriereveje inden for 365discount, samt en dynamisk og støttende arbejdskultur, hvor dine ideer og initiativer bliver værdsat.

Ansøgning og kontakt

Vi ser frem til at modtage dit motiverede CV snarest muligt. Spørgsmål kan stilles til butikschef Jimmy på telefon 4921 5145.

Rekrutteringsprocessen vil starte med en telefon screening, herefter første samtale med Jimmy. Derfra 2. samtale med Jimmy og vores salgschef Paw. Der vil blive indhentet referencer. Send dit motiverede CV senest den 15. juli og meget gerne allerede i dag. Vi afholder løbende samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

365discount - det rigtige sted at gøre en forskel

I 365discount har vi en effektfuld og simpel vision: Discount skal være billigt, nemt og godt for vores kunder. Visionen er vigtig og kalder på vores fokus og dedikation. Og vi står sammen om at udleve netop dét hver dag. Vi ved nemlig, at det er alle os 365’ere, der sammen gør den helt store forskel for hver enkelt kunde – uanset om vi er butikschefer, elever, nøglebærere eller noget helt fjerde.

Psst… Hvis du er nysgerrig på vores profil, kan du læse mere om os, fx vores bæredygtige initiativer og vores særlige sortiment, her.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=bec081d3)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

365discount, Gurrevej, 3000 Helsingør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072355

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet