Bliv en del af vores dynamiske salgsteam hos RelationMedia A/S og skab stærke relationer i detailhandlen!

Profilbillede
dato

Er du en energisk profil med et stort salgsgen og har du erfaring inden for detailbranchen, så har vi stillingen til dig! Vi søger et stærkt salgsteam fordelt i distrikterne: Nordjylland, Midt/Vestjylland, Sønderjylland/Fyn, Nordsjælland, Midt/Vestsjælland og København/Sydsjælland.

Som salgskonsulent hos RelationMedia A/S bliver dine primære arbejdsopgaver indsalg, etablering samt rådgivning til detailhandlen. Det er væsentligt at kunne skabe og opretholde stærke relationer til personalet i de forskellige butikker. Du vil igennem dit job få en professionel tilgang til arbejdsopgaverne qua stærke arbejdsredskaber – og vi lover dig, at to dage ikke bliver ens!

Du vil komme til at arbejde med store kendte mærkevarer indenfor FMCG. Du bliver en del af en nytænkende virksomhed med høje ambitioner. Det er derfor vigtigt, at du som person er meget imødekommende og omstillingsparat i enhver situation, du kommer ud i.

Du vil blive en del af et stærkt, energisk salgsteam med masser af erfaring, hvor du selv får muligheden for at planlægge din dag, men samtidig også vise at du selv kan skabe resultater.

Rollen
Som salgskonsulent hos RelationMedia A/S kommer du til at arbejde tæt med vores kunder. Du får fuldt ansvar for dit eget salgsdistrikt samt herunder udvikling af eksisterende kunder, og indfrielse af KPI’er. Det er dig som person, som skal lykkes med dine kunder!

Hvem er du?
Som salgskonsulent er det din vigtigste opgave at skabe relationer i butikkerne, skabe salg og sørge for du opnår dine KPI’er. Derfor søger vi en salgskonsulent, der er professionel, selvstændig og ikke mindst struktureret. Derudover forventer vi, at du:

 • Har erfaring som sælger i FMCG og har et dybdegående kendskab til detailbranchen
 • Kan planlægge og strukturere din hverdag
 • Vindermentalitet og vant til KPI drevet hverdag
 • Ser muligheder from for udfordringer
 • Er fleksibel, løsningsorienteret og stabil
 • En holdspiller
 • Forstår vigtigheden af din rolle hos os og vores kunder
 • Har IT-kendskab på brugerniveau
 • Har kørekort

Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde dig?
RelationMedia A/S er Danmarks største fullservice-bureau, med en af Danmarks største salgsstyrker. Vi har været på markedet siden 1999, og arbejder indenfor mange forskellige forretningsområder. Derudover kan vi tilbyde dig:

 • At blive en del af et kæmpe netværk og udvikle dig i et professionelt og uhøjtideligt miljø, hvor du samtidig kan trække på din nuværende erfaring
 • Stor fleksibilitet
 • Attraktiv lønpakke
 • Firmabil på hvideplade
 • Telefon og computer til rådighed

Lyder stillingen som salgskonsulent som noget for dig?
Så ser vi frem til at høre fra dig allerede i dag! Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter processen, når vi har fundet de rette kandidater.

Send os et motiveret CV til job@relationmedia.dk og skriv ”Salgskonsulent 6.1” i emnefeltet”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Strøm på telefon +453176 9533 eller mail: ssc@relationmedia.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RELATIONMEDIA A/S, Godthåbsvej, 8660 Skanderborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6070218

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet