Country Manager Sales DK

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

ESS Group udvider sine aktiviteter i Danmark med endnu et hotel, og vi søger, til en nyoprettet og meget spændende stilling en Country Manager Sales DK, dækkende Marienlyst Strandhotel i Helsingør og vores kommende hotel i Køge.

ROLLEN & DIN PROFIL

Som Country Manager Sales DK har du det overordnede ansvar for den danske salgsorganisation inden for B2B. I rollen er du det naturlige midtpunkt, når det kommer til at drive salg, udvikle salgsorganisationen og gennemføre salgsfremmende aktiviteter på det danske marked.

Du bliver ansvarlig for at gennemføre vores strategiske planer inden for vores forskellige segmenter med stort fokus på opsøgende salg og New BIZZ. Det ligger i stillingen, at du kontinuerligt efterlever og følge op på, at vi arbejder efter vores fastlagte salgsprocesser inden for ESS Group, så vores danske salgsorganisation opnår de målsætninger og budgetter, der er fastsat.

Du kommer derfor med salgsledererfaring med flotte dokumenterede resultater, hvor du har sat ambitiøse salgsstrategier og er nået i mål. Du navigerer ubesværet i et omskifteligt marked og kan ændre kurs, når der er behov. Du bruger data som grundlag for dine aktiviteter, og du ser opfølgning som en naturlig del af din ledelse, ligesom du selv er Key account på store kunder.

Det forventes, at du har god viden om CRM-systemer, og du bliver ansvarlig for vores aftaler på det danske marked og leder eventuelle udbud sammen med dine samarbejdspartnere.

Du kan komme fra andre brancher end Hospitality – vigtigst er at du har en baggrund i salg fra en stærk kommerciel virksomhed.

Som Country Manager Sales DK arbejder du aktivt ud fra ESS Groups vision, målsætninger og værdier. For at sikre en gæsteoplevelse i verdensklasse tager du ansvar for kommunikation og samarbejder på tværs af organisationen. For os er det vigtigt, at vi som ledere inden for ESS altid går forrest med et godt eksempel og lever efter vores værdier.

Stillingen er under konstant udvikling, og rollens opgaver udvikles løbende. Du bliver en del af en matrix-organisationen, hvor du referer ind til den Adm. Direktør ESS DK med stiplet linje til Head of Sales for ESS Group Sverige, og du er en del af ESS Sales ledelsesteam, ligesom du vil have et tæt samarbejde med vores lokale kommercielle chefer

ARBEJDSOPGAVER & ANSVAR:

  • Dagligt drive salget og sikre de rette salgsvolumener for B2B til vores danske destinationer.
  • Overordnet resultatansvar inden for B2B for vores danske destinationer.
  • Ansvarlig for at vores salgsprocesser og arbejdet i vores CRM-systemer følges.
  • Ansvar for kontraktudarbejdelse og opfølgning på vores aftalekunder på det danske marked.
  • Lede og støtte Salgschefen og Inhouse sales Manager med at lede deres teams og afdelinger.
  • Aktivt bearbejde nye potentielle markeder gennem proaktivt arbejde, events og netværk i samarbejde med resten af salgsorganisationen.
  • Ansvar for pre-opening for B2B af vores nye destination sammen med salgschef og sælgere.
  • Personaleansvar for den danske salgsorganisation.
  • Støtte den Adm. Direktør ESS DK og sikre et strategisk salg med fokus på de rette forretninger for vores destinationer.

Vi tilbyder

En spændende stilling i en fremsynet og dynamisk hotelvirksomhed, hvor du får indflydelse og muligheder. Du vil spille en vigtig rolle i åbningen af vores nye destination sammen med den Adm. Direktør ESS DK, og de lokale ledergrupper. Vi opmuntrer til nysgerrighed og har stort fokus på trivsel og udvikling. Som en del af ESS Group, der kontinuerligt ekspanderer, har vi mange smukke søsterhoteller rundt i Skandinavien, med gode personalepriser.

Næste Skridt

Kan du genkende dig selv i denne stilling, og har du både den rette energi, drive og kompetencer, så vil vi glæde os til at høre fra dig!

Søg via linket "Ansøg dette job" med ansøgning og CV. Du bedes beskrive i din ansøgning, hvordan du med din baggrund, vil lykkedes i denne rolle. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør Michael Lauritsen på ml@marienlyst.dk eller People & Culture Manager Rikke Bruun på rb@marienlyst.dk

Ansøgningsfrist 23. april 2024. 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0e45dd49)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

STRAND- & BADEHOTEL MARIENLYST A/S, Nordre Strandvej, 3000 Helsingør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6028515

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet