Den private natur og udelivs- institution STAUNINGGÅRDEN i Helsingør søger en uddannet pædagog til børnehaven

Profilbillede
dato

Da vi desværre skal sige farvel til en af vores dygtige pædagoger søger vi en ny pædagog der brænder for børnehavelivet. Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige. Stillingen er på 35-37 timer.

Natur- og udeliv skaber rammerne for den særlige stemning

I Stauninggården emmer den daglige gang af en helt særlig stemning, hvor trivsel for alle er i fokus. Vi giver plads til, at både voksne og børn kan gøre det, som de er gode til. Vi har særligt fokus på at følge barnets spor og gribe det der vækker interesse her og nu. Vi prioriterer de små men gode stunder i hverdagen.

Hvad kan vi tilbyde

Hos os får du 7000 m2 legeplads med bål-sted, fodboldbane, urtehave, egen mini skov og meget mere at boltre dig på. Vi har 13 skønne børn i alderen 3 til 6 år på hver af de 3 børnehave stuer. Vi har endvidere 2 vuggestue stuer også med 13 børn på hver.

Som vores nye kollega vil du opleve, at vi samarbejder professionelt om at udvikle praksis til gavn for børnene. Du får stor indflydelse på din egen opgave og god mulighed for udvikling.

Du bliver en del af et hus, hvor vi prioriterer forældresamarbejdet meget højt, og vi har en engageret og deltagende forældregruppe.

Hos os er personalets trivsel vigtig, da vi tror på at det er forudsætningen for at børnene har det godt. Vi vægter personale pleje højt og har sundhedsforsikring, julegave, personalesommerfest og meget mere.

Vores forventninger til dig

For at passe godt ind hos os, er det vigtigt, at du tager et medansvar for vores fælles arbejde og sætter dig selv i spil. Vi tror nemlig på, at hvis du beskæftiger dig med det du brænder for, så smitter det af på indsatsen i arbejdet med børnene. 

Vi søger en uddannet kollega som kan tilføre noget til huset. Vores særlige fokus er natur og udeliv, som vi alle har ansvaret for at udvikle. Du behøver ikke have en særlig viden om naturen men er du nysgerrig og har lyst til at lære, så har vi rammerne.

Vigtigst af alt forventer vi, at du brænder for børnene og pædagogik - og at du har noget at byde ind med.

Ansættelsesvilkår 
Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst for private institutioner indgået mellem BUPL og LDD. Der indhentes straffe og børneattest samt trækkes reference ved påtænkt ansættelse. 

Ansøgning
Er du uddannet pædagog ser vi frem til at modtage din ansøgning vedlagt uddannelsesbevis og CV. Ansøgningen bedes fremsendt på mail til info@stauninggaarden.dk  

Der holdes løbende samtaler og annoncen pilles ned når vi har fundet den helt rigtige.

Ønsker du at høre mere om stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte

Leder Birgitte Hakmann Jensen på tlf.:30721713

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Stauninggården - selvejende institution, Gl Hellebækvej, 3000 Helsingør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6032624

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet