En socialrådgiver søges til Familierådgivningen i Helsingør Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Måske er her det perfekte job til dig
Familierådgivningen i Helsingør Kommune opnormerer med en dygtig socialrådgiver til vores distriktsteam.


Har du lyst til at arbejde med området for udsatte børn, unge og deres familier, så har vi en spændende stilling som socialrådgiver i Familierådgivningen med start d.1.1.2024 ellers snarest muligt derefter

Familierådgivningen er en del af Center for Børn, Unge og Familier. Vores målgruppe er børn og unge med særlige behov i alderen 0-18(23) år, samt deres familier.

Familieafdelingen er en ambitiøs afdeling med ønske om et højt fagligt niveau, som altid er i gang med spændende udviklingsprocesser. Vi tilpasser løbende vores organisering, så det passer til opgaveløsningen, og de interne tilbud, så de bedst muligt rettes mod familiernes behov. Vi har stor fokus på det tværfaglige samarbejde med dagtilbud og skole. Vi arbejder inddragende både ift. borgere og samarbejdspartnere og med fokus på at minimere tid på administration, hvorfor vi netop nu starter op med dialogbaserede underretninger ift. både dagtilbud og skole.

Familierådgivningen er opdelt i tre distriktsteams, et specialteam, et visitationsteam og et spædbarnsteamet. Der er 2 ledere samt 3 koordinatorer tilknyttet Familierådgivningen.

I distriktsteamsene arbejder du med børnefaglige undersøgelser, anbringelser, forebyggende foranstaltninger efter servicelovens kap. 11 samt sager om efterværn. Vi afholder børnesamtaler, fører tilsyn i plejefamilier og på opholdssteder, foretager lovmæssige opfølgninger på de etablerede foranstaltninger og udarbejder handleplaner.

Barnets Lov træder i kraft d.1.1.2024 og opnormerer i den forbindelse. Vi er i Familierådgivning i gang med implementering af den nye lov med screeninger, afdækninger og øget inddragelse af børn. En spændende proces, som vi er godt i gang med og som du har mulighed for at blive en del af.

Gældende for alle vores teams er, at vi vil det gode kollegiale arbejdsmiljø. Vi er gode til at strukturere hverdagen på en måde, så det bliver muligt, at skabe balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi lægger stor vægt på humor, engagement og kollegialt fællesskab.

Vi ønsker, at du er:

 • Uddannet socialrådgiver og meget gerne med erfaring fra området
 • Motiveret for at arbejde ud fra en løsningsfokuseret tilgang
 • God til at arbejde systematisk og selvstændigt
 • God til både skriftlig og mundtlig formidling
 • Indstillet på teamarbejde og et udviklende tværfagligt samarbejde
 • Dygtig til at navigere i et travlt og til tider hektisk miljø
 • Bidragende til et godt arbejdsmiljø
 • Har en robust psyke og overskud

Vi tilbyder:
 • Et introprogram ved opstart samt koordinator tilknyttet ift. sparing.
 • Et udfordrende job med alsidige arbejdsopgaver
 • Engagerede, ambitiøse, sjove, hjælpsomme og kompetente kollegaer
 • Supervision og rig mulighed for faglig sparring.
 • Gode rammer med mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Fleksibel arbejdstid
 • En velfungerende afdeling, med et stort fokus på vigtigheden af trivsel i afdelingen samt er godt arbejdsmiljø

Som medarbejder i Center for Børn Unge og Familie, har du mulighed for at være med i vores fitnesscenter og vores kunstklub. Derudover har vi vores fælleskommunale velfærdsudvalg med mange forskellige tilbud herunder leje af sommerhuse. Der er også mulighed for at melde sig ind i motionsforening MK70 der tilbyder forskellige sportsgrene.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er 37 timer pr. uge. Løn efter overenskomst og ny løn.

Hvis du vil vide mere:

Leder af Familierådgivningen Lone Vinther på tlf. 25 31 29 99, mail: Lvi07@helsingor.dk. Derudover finder du information på kommunens hjemmeside www.helsingorkommune.dk

Ansøgningsfristen er fredag den 15.12.2023. Stillingen er ledig fra den 1. januar 2024 eller snarest derefter. Ansættelsessamtalerne finder sted på Birkedalsvej 27, 3000 Helsingør. Vi vil løbende indkalde til samtale

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Familierådgivningen, Birkedalsvej, 3000 Helsingør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949988

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet