Er du sygeplejerske og søger et meningsfuldt job?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi hjælper hinanden og har et godt arbejdsmiljø!

Vi søger lige nu en sygeplejerske til fastansættelse og en sygeplejerske til 1 års vikariat i dagvagt til vores fantastiske Team A.

Vi tilbyder
en spændende arbejdsplads, hvor vi som sygeplejersker i Hjemmeplejeenhed 2 varetager både komplekse forløb hos borgere med kronisk sygdom, multisygdom og palliative behov samt mindre komplekse forløb. Vi er ambitiøse og ønsker at skabe de bedste vilkår for, at borgerne oplever nærvær, kontinuitet og høj faglig kvalitet i mødet med os.

  • Vi vægter et godt arbejdsmiljø højt i tæt samarbejde mellem medarbejdere, AMR, TR og ledere fx afholder vi flere gange årligt TRIO-møde og personalemøde
  • Vi samarbejder tæt på tværs af dag- og aftenvagt Vi har faste ugentlige triagemøder i hvert team – også for aftenvagten
  • Vi er i fuld gang med at implementere selvvisitation på sundhedslovsindsatser
  • Vi holder fokus på borgerens tilstand, ressourcer, behov og ønsker
  • Vi tager afsæt i tidlig opsporing og har en rehabiliterende tilgang
  • Vi arbejder ud fra personcentreret omsorg for at kunne varetage alle forløb bedst muligt og med høj kvalitet

Vi har et stærkt tilbud om kompetenceudvikling inden for en lang række faglige emner fx demens, inkontinens, sårpleje, dokumentation og medicinhåndtering.

Ved ansættelsen vil du få en grundig introduktion. Du vil også blive koblet til både en mentor - som du altid kan søge faglig sparring hos - og en ’buddy’, som hjælper med til, at du falder godt til i teamet.

Vi søger dig, der
  • trives med høj grad af faglig kompleksitet og kan indgå i tværfagligt samarbejde omkring borgerforløb
  • tager rollen som ansvarshavende sygeplejerske og dermed er en aktiv og opsøgende sparringspartner for dine kollegaer i teamet, som består af andre sygeplejersker, SOSU-assistenter, SOSU-hjælpere, ufaglærte og planlægger
  • kan koordinere og selvstændigt prioritere i både tid og indsatser, og samtidig give ro og nærvær i situationen
  • bidrager til et godt arbejdsmiljø

Er du i tvivl om, hvorvidt hjemmesygeplejen kunne være noget for dig, vil vi meget gerne invitere dig på besøg, hvor du kan møde os og høre nærmere.

Se vores korte film om at arbejde i ældreplejen i Helsingør – den varer ét minut: https://dreambroker.com/channel/135iqyy6/uo1k7hzm

Om hjemmeplejen
Den samlede kommunale hjemmepleje er organiseret i tre selvstændige enheder med hver sin hjemmeplejeleder og 3-4 tværfaglige teams med hver sin distriktsleder. Vi er i alt ca. 500 medarbejdere, primært SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og sygeplejersker. Vi betjener ca. 2000 borgere i alle aldre.
Du bliver en del af Hjemmeplejeenhed 2, hvor et tværfagligt lederteam er tæt på driften og arbejder målrettet for et godt arbejdsmiljø og høj faglig kvalitet i alle indsatser. Vi holder til på Klostermosevej, hvorfra du kører ud på borgerbesøg.

Kontakt
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os:

Camilla Laub Nielsen, Team A
Tlf. 41 86 92 83

Gitte Bak, Team B
Tlf. 41 86 85 55

Karin Falk, Team C
Tlf. 23 24 80 68

Rikke Jensen, Team D
Tlf. 21 18 11 37

Ansættelse og løn

Stillingen er til besættelse pr. 1. juni 2024 eller efter aftale.
Du arbejder som udgangspunkt 37 timer pr. uge. Vi er fleksible i forhold til dine ønske ift. at arbejde hver 2. eller hver 4. weekend. Du har ligeledes mulighed for indflydelse på dit vagtrul.
Du aflønnes efter overenskomst med DSR.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Hjemmeplejen, Klostermosevej, 3000 Helsingør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029319

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet