Fysioterapeut! Ønsker du at gøre en forskel for den psykiatriske patient? For første gang i længere tid har vi en ledig stilling på åbent psykiatrisk afsnit 2712, Psykiatrisk Center Nordsjælland

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Drømmer du om at udvikle dine kompetencer i psykiatrisk fysioterapi? Har du et naturligt talent for kommunikation, empati og relationer? Ser du muligheder i at vælge et speciale, der er i stor udvikling og hvor du vil få stor indflydelse? Så har vi virkelig noget at tilbyde dig.Om jobbet og dine ansvarsområder
Vores patienter er indlagt til behandling af blandede psykiatriske problemstillinger. Vores kernepatienter er 18-70 år og vi har optageområde i Nordsjælland.

Som fysioterapeut samarbejder du med patienten og det tværfaglige team om udredning, behandling og fysioterapeutisk indsats.

Du får medansvar for fysisk aktivitet, kropsterapi og genoptræning, med et særligt fokus på symptomlindring og stabilisering af den akutte patient.

Som fysioterapeut bidrager du bl.a. med individuel vurdering af patientens kropslige ressourcer og bevidstgørelse af kropsressourcer som en vej til mestring.

Du vil stå for varetagelse af gruppebehandlinger fx Åben træningsgruppe og kropsgruppe i tæt samarbejde med to andre fysioterapeuter.

Du varetager målrettet og tilpasset fysisk aktivitet og træning i forhold til fx inaktivitet, overdreven fysisk aktivitet, nedsat kropsbevidsthed, angst, depression og psykotiske symptomer.

Når det er relevant, foretager du funktionsvurderinger, varetager genoptræning og vurderer behov for en genoptræningsplan i samarbejde med afsnittets øvrige personale.Sådan arbejder vi
Vores tilgang til patienterne er recovery-orienteret og tilrettelægges ud fra kognitive og miljøterapeutiske principper. Derigennem støttes patienten i at opnå indsigt og mestring til at komme sig.

Aktuelt er vi pilotafsnit for ”Bedre behandling under indlæggelse” som omhandler anvendelse af en standardiseret beskrivelse af de tværfaglige kliniske handlinger under indlæggelsen. Vi udvikler en ny faseopdelt struktur for vores arbejdsgange, som giver overblik og fremhæver fagligheden i den tværfaglige gruppe. Vi vil derved opnå øget samarbejde, koordinering og tydelighed for fælles mål af indlæggelsen.Hvem er du?
Du er uddannet fysioterapeut og du ønsker at gøre en forskel for den psykiatriske patient.

Dit grundlæggende livssyn er positivt og du kan lide at inspirere andre samt at blive inspireret af andre. Gensidig tillid blandt kollegaer falder dig naturligt. Du har humor, trives i en dynamisk hverdag samt balancerer fint imellem samarbejde i grupper og selvstændige opgaver. Du planlægger din tid, men er også klar på at planer til tider må omstruktureres.

Herudover lægger vi vægt på, at du

  • har erfaring eller interesse for psykiatrisk fysioterapi
  • ser fysioterapeutiske muligheder i et åbent sengeafsnit i samarbejde med patienter og pårørende
  • er orienteret i de nyeste fysioterapeutiske behandlingsmetoder og ønsker at udvikle dine kompetencer med at lære nyt
  • er nysgerrig og opsøgende ift. patientens muligheder for udvikling
  • engagerer dig både mono- og tværfagligt og ønsker at bidrage til det gode arbejdsmiljø
  • har et grundlæggende IT-kendskab og gerne kendskab til Sundhedsplatformen.


Vi tilbyder
Et højt fagligt niveau i et gruppedynamisk arbejdsmiljø,
hvor vi dagligt har fokus på medarbejdertrivsel og samarbejde og hvor vi prioriterer at spise frokost sammen. Hverdagen giver gode muligheder for faglig og personlig udvikling og du får indflydelse på vores arbejdsgange via ugentlige forbedringstavlemøder. Hver uge har vi også supervision og vidensdeling.

Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Du får et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, hvor du vil gennemgå vores kompetenceudviklingsprogram. Du får både tilknyttet en mentor i afsnittet samt en mentor fra den øvrige fysioterapeut gruppe, som du vil kunne benytte som støtte- og sparringspartner.

Du kommer til at deltage i kursusdage med dine kommende kollegaer både lokalt på afsnittet og på Psykiatrisk Center Nordsjælland.

Gode karrieremuligheder. Vi giver løbende vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig fagligt bl.a. gennem kurser.Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fast fuldtidsstilling. Stillingen er til besættelse den 1. juli 2024.

Du ansættes i henhold til overenskomst for ikke-ledende ergoterapeuter, fysioterapeuter og jordemødre. Du er under ansættelsen omfattet af den til enhver tid gældende arbejdstidsaftale indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Danske Fysioterapeuter.

Døgnafsnittet er døgndækket, og du vil derfor blive planlagt med blandende vagter i overensstemmelse med reglerne i den gældende arbejdstidsaftale. Arbejdstiderne er primært dagstid med eftermiddag/aftenvagt hver 3. uge og en lørdagsvagt hver 6. uge.

Afsnit 2712 ligger naturskønt ved sø og skov på Esrumvej 143, 3000 Helsingør og er en del af Psykiatrisk Center Nordsjælland.

Vi glæder os til at høre fra dig
Synes du at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre fra dig.

Send din ansøgning og CV via linket på siden senest onsdag den 1. maj 2024.

Vi holder ansættelsessamtaler mandag den 13. maj 2024.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte oversygeplejerske Malene Vang Riget på tlf. 21 38 2 865 eller udviklingsfysioterapeut Anette Klahr på spørgsmål af fysioterapeut faglig karakter på tlf. 38 64 30 30 eller på tlf. 20 33 76 88.Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Psykiatrisk Center Nordsjælland, Esrumvej, 3000 Helsingør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6025764

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet