Kilde: Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: Nyt fra Helsingør - fredag den 7. august

Helsingør er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud på skole

Vedbæk: Natten til torsdag klokken 03.58 har der været indbrud på Trørødskolen, hvor der er stjålet fem bærbare computere og en ipad. Tyven er kommet ind ved at afliste en rude ind til et arbejdsrum.

Ridser i lakken

Nivå: En Opel, som holdt på Mariehøjvej, er mellem onsdag klokken 15.00 til torsdag klokken 18.00 blevet udsæt for hærværk og fået flere ridser langs den ene side.

Tyveri fra bil

Gilleleje: Fra en Fiat, der var parkeret på Tinkerup Strandvej, er der onsdag eftermiddag mellem klokken 14.30 og 15.30 blevet stjålet to kasser danskvand, nogle andre indkøb samt en taske, der blandt andet indeholdt et kamera.

Kortslutning gav røg

Helsingør: En kortslutning i en elmåler udviklede torsdag formiddag klokken 09.36 røg i en lejlighed på Hestens Bakke. Ingen personer kom til skade.

Bådmotor stjålet

Hillerød: En grå Yamaha 150 hestes bådmotor er onsdag omkring klokken 23.00 blevet stjålet fra en båd, som stod ved Pelican Self Storage på Frejasvej. Tyveriet blev anmeldt torsdag ved middagstid.

Bur med gas stjålet

Gilleleje: Et bur med gasflasker er klokken 01.06 natten til torsdag blevet stjålet fra OK Tanken på Bonderupvejen af to mænd, som kørte fra stedet i en hvid Iveco kassebil. Tyveriet blev anmeldt torsdag klokken 13.16.

Butikstyv snuppet

Helsingør: En 29-årig mand fra Glumsø blev torsdag eftermiddag klokken 15.38 sigtet for butikstyveri. Manden havde været i Fakta på Gurrevej, hvor han havde lagt nogle varer i sin taske og forlod butikken uden at betale.

Stjal to flasker vin

Nærum: En 73-årig mand fra Nærum blev torsdag eftermiddag klokken 16.10 sigtet for butikstyveri, efter han havde stjålet to flasker vin i Meny på Nærumvænge Torv.

Taske stjålet fra bil

Snekkersten: Fra en WV, der holdt på Strandvejen, er der torsdag mellem klokken 08.00 og 17.00 stjålet en taske indeholdende pas, kørekort, kontanter samt diverse betalingskort. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Smed cigaretskod i skraldespand

Charlottenlund: Torsdag aften klokken 18.44 måtte politi og brandvæsen rykke ud til Ordrupvej, hvor der var røgudvikling. Røgen skyldtes, at en beboer, en 49-årig mand, på adressen havde smidt et cigaretskod i en skraldespand i køkkenet. Der skete ingen brandskade og ingen personskade. 

Butikstyv forsøgte at stikke af

Hillerød: En butikstyv forsøgte torsdag aften at stikke af fra Bilka, men to medarbejdere fra forretningen satte efter ham og fik samtidig tilkaldt politiet. En patrulje fik kontakt til de to medarbejdere og tyven, en 39-årig mand fra Liseleje, ved Søstien, hvor han blev anholdt og sigtet for butikstyveri og trusler på livet, idet han havde fremsagt trusler de to medarbejdere, som var løbet efter ham.

Kajakker stjålet

Gilleleje: To kajakker, en rød og en skrig-grøn er mellem klokken 19.30 og 20.35 blevet stjålet fra Veststranden ved Gilleleje Havn. I kajakkerne lå redningsveste, pagajer, soveposer og et test og slæbespor på stranden viser, at gerningsmændene formentlig er sejlet fra stedet i kajakkerne.

Kørte uden kørekort

Kgs. Lyngby: En 46-årig mand fra Tim blev torsdag aften klokken 20.44 standset, da han kom kørende ad Nybovej. Da han tidligere havde fået inddraget sit kørekort, blev han sigtet for kørsel uden førerret.

 

Metaltyve på spil

Stenløse: To mænd stjal onsdag aften mellem klokken 20.00 og 20.13 en metalkasse samt nogle metalrør fra et skur hos virksomheden Egedal Tagservice på Frydensbergvej. De to mænd kom kørende i en orange Ford Transit og kørte om på bagsiden af bygningen, hvor de stjal tingene fra et skur. De to mænd beskrives som A: Afrikansk af udseende, 40-50 år, 175-180 cm høj, kraftig af bygning med kort sort hår, sort fipskæg og skæg på kinderne, let mave, iført blå t-shirt med hvidt logo, sorte arbejdsbukser, hvide træsko, blåsorte og handsker. B: Mand, mellemøstlig af udseende, 40-50 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning, brun i huden med kort sort hår med måne. Iført: hvid t-shirt, sorte handsker, sort keddeldragt og sorte sikkerhedssko.

Lukkede fest

Gentofte: Klokken 00.52 kørte en patrulje til Mosebuen og sørgede for at den musik, som havde været til ulempe hos de omkringboende blev slukket. 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 06. – 07. august 2020
 
Flere artikler