Kilde: Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: Nyt fra Helsingør - tirsdag den 11. august

Helsingør er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Havestole stjålet

Birkerød: To havestole er mellem søndag klokken 22.00 og mandag klokken 08.00 blevet stjålet fra en terrasse på Herman Bangs Vej.

 

Motorsave og hækkeklipper stjålet

Fredensborg: Ved et indbrud i et skur ved Skolen på Slotsvænget er der mellem fredag eftermiddag klokken 14.00 og mandag morgen klokken 07.00 stjålet tre motorsave og en hækkeklipper. Der blev også fjernet en havetraktor og en buskrydder fra skuret, men disse blev dog fundet et andet sted på skolens område.

 

Taske stjålet fra bil
Klampenborg: Fra en BMW, der holdt på en p-plads på Dyrehavevej, er der mandag eftermiddag mellem klokken 12.45 og 13.15 stjålet en taske indeholdende nøgler samt en pung med diverse personlige kort og betalingskort. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Udgav sig for at være politiet

Helsingør: En 34-årig mand fra Helsingør blev mandag eftermiddag sigtet for at udgive sig for at være fra en offentlig myndighed samt for at overtræde Ordensbekendtgørelsen. Manden var iført en t-shirt påtrykt ”POLITI” på ryggen og fronten og opførte sig højrøstet og truede over for nogle borgere på Torvet. En rigtig politipatrulje blev tilkaldt, hvorefter manden blev anholdt og sigtet og taget med på politistationen. Han blev løsladt igen da afhøringen af ham var færdig.

 

Ødelagde bildæk

Jægerspris: En 36-årig mand er blevet sigtet for hærværk efter han mandag eftermiddag klokken 16.45 stak hul i to dæk på en bil, der holdt på Bygaden, med en spids genstand. Manden kørte herefter fra stedet, men ud fra vidneoplysninger lykkedes det at finde frem til en mistænkt, som blev sigtet for forholdet.

 

Kørte uden kørekort og fik bilen beslaglagt

Birkerød/Allerød: En 39-årig mand fra Græsted blev mandag aften klokken 18.05 standset, da han kom kørende ad Birkevej. Her viste det sig, at han tidligere var frakendt kørekortet, og derfor blev han sigtet for kørsel uden førerret. Manden valgte efterfølgende selv at køre videre i bilen, og da han en times tid senere blev standset på Frederik 7 Vej i Allerød, fik han en ny sigtelse for kørsel uden førerret, ligesom bilen blev beslaglagt.

 

Mand lavede kassedyk

Charlottenlund: Mandag aften lavede en mand et kassedyk hos Sakun Wellness på Ordrupvej. Manden kom ind i forretningen klokken 18.45, hvor han spurgte, om det var muligt at få en massage. Det var det imidlertid ikke, da han ikke havde bestilt tid, hvilket medarbejderen oplyste, og da manden så ud som om, han ville forlade forretningen, gik medarbejderen om i baglokalet. Da hun kort tid efter kom ud i forretningen igen, var der forsvundet et kontantbeløb samt nogle nøgler fra kassen. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 38-42 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning, hvid i huden med lyst kort hår. Han talte engelsk og var iført lyseblå bukser, samt en t-shirt.

 

Sigtet for narkokørsel

Hornbæk: En 21-årig mand fra Hornbæk blev mandag aften klokken 20.27 standset, da han kom kørende ad Holmenevej. Her blev han sigtet for kørsel under indflydelse af euforiserende stoffer og taget med på politistationen, hvor en læge blev tilkaldt for at tage en blodprøve, der skal fastlægge den 21-åriges nøjagtige påvirkelsesgrad.

 

Sigtet for sprit- og narkokørsel

Frederikssund: Mandag aften klokken 20.45 blev en 26-årig mand fra Frederikssund standset, da han kom kørende ad Frederikssundsvej. Her viste en alkometertest, at manden havde en promille, der var væsentligt højere end den tilladte, og en narkometertest viste, at han var påvirket af kokain. Den 26-årige blev sigtet for spirituskørsel og kørsel under indflydelse af euforiserende stoffer og blev taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge den nøjagtige promille og påvirkelsesgrad.

 

Tog 14-årigs sko og skar dem i stykker

Holte: En 14-årig dreng blev mandag aften klokken 21.00 standset af tre personer, da han kom kørende på løbehjul ad Skodsborgvej. Her tog de den 14-årige sko og skar i dem, hvorefter de forsvandt fra stedet. De tre personer beskrives alle som højere end 190 cm høje, mellem 17 og 19 år, to af dem var iført sorte jakker og sorte bukser. En var iført grøn og lyserød t-shirt. 

 

Fest blev rykket indenfor

Smørum: Deltagerne ved en havefest på Ledøje Bygade blev klokken 01.13 natten til mandag bedt om at rykke inden for og holde lydniveauet nede efter nogle anmeldelser om musik til ulempe fra stedet. 

 

Opdagede mand i sin have

Slangerup: En beboer på Lupinvej opdagede klokken 02.08 natten en mand liste rundt i sin have med et kamera. Manden, der beskrives som, almindelig af bygning iført sort joggingtøj, sort maske og sorte handsker forsvandt fra stedet. En patrulje kørte rundt i området for at finde ham, men det lykkedes imidlertid ikke.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt den 10 . - 11. august 2020 i Nordsjællands politikreds

Flere artikler