Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Helsingør - mandag den 19. juli

Profilbillede

Helsingør er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Uoverensstemmelse mellem mand og kvinde førte til anholdelse, Charlottenlund

Klokken 07.00 blev det anmeldt, at der var opstået klammeri mellem et par i 50’erne på en båd i Skovshoved Havn. Patruljer kørte til stedet, hvor den mandlige part blev anholdt, og han blev derefter overdraget til sundhedsvæsnet.

 

Hærværk, Gilleje

Mellem lørdag klokken 22.00 og søndag klokken 10.00 blev der udøvet hærværk på et vejspejl på Smidstrup Strandvej. En ukendt gerningsperson havde i gerningstidsrummet revet spejlet af og knust det på jorden.

 

Anmeldelse om ræs, Frederikssund

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 12.08, kørte mellem otte og ti motorcyklister ræs nær Kronprinsesse Marys Bro. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, men der var ved patruljens ankomst ikke nogen motorcyklister, som kunne sættes i forbindelse med hændelsen.

 

Mand sigtet for flere forhold, Hillerød

Klokke 13.05 blev det anmeldt, at to personer befandt sig på Løngangsgade i en bil, som ikke havde nogen nummerplader på, hvilket en forbipasserende fandt mistænkeligt. En patrulje kørte til stedet, hvor de i bilen traf en 24-årig mand fra Hillerød og en 25-årig mand fra Ærø. Ved ransagning af bilen blev den 24-årige fundet i besiddelse af euforiserende stoffer, en kniv og en skruetrækker, blev han sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer, våbenloven og knivloven. Derudover blev han også sigtet for tyveri af nummerplader samt for ikke at have førerret til bilen. 

 

Mobiltelefon stjålet i tog, Hillerød

En 20-årig kvinde fra Skævinge anmeldte klokken 13.54, at hun natten til søndag havde fået stjålet sin mobiltelefon. Kvinden var steget på et tog på Nørreport Station klokken 01.16 og var herefter faldet i søvn, og da hun skulle af ved Hillerød Station, var mobiltelefonen blevet stjålet fra hendes taske. 

 

Unge mennesker på ATV, Græsted og Gilleleje

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 15.20, kørte to drenge i alderen 10-14 år rundt på en lille grøn ATV nær Centervejen og Folkeparken i Græsted. En patrulje kørte til området for at lede efter de to drenge, men det var ikke muligt at udfinde dem i området.

 

Klokken 02.02 observerede en patrulje tilfældigt en mørklagt ikke indregistreret ATV med tre personer på på Sandlodsvej i Gilleleje. Patruljen signalerede, at føreren af ATV’en skulle standse, men dette efterkom vedkommende ikke, og patruljen eftersatte derfor køretøjet. 

 

Efter en kort eftersættelse, som endte på Østre Alle, løb de tre personer fra køretøjet. To af dem, en 14-årig dreng fra Gilleleje og en 13-årig pige fra Gilleleje, kom dog kort efter tilbage. Det var dog ikke muligt at fastslå, hvem føreren af køretøjet havde været, og da de to personer var under den kriminelle, blev de ikke sigtet for forholdet. Drengens og pigens værger blev efterfølgende informeret om hændelsen.

 

Det kan ikke afvises, at der er relation mellem de to hændelser.

 

Anmeldelse om skudlignende lyde, Farum

Klokken 15.52 blev det anmeldt, at der kort forinden nær Gedevasevej kunne høres tre brag, som kunne minde om skudlignede lyde. En patrulje kørte til stedet, og der blev her fundet to kanonslag, hvorfor det formodedes, at lydene stammede fra tilsvarende fyrværkeri. De to kanonslag blev indsamlet af patruljen med henblik på efterfølgende destruktion.

 

Fyrværkeri sprang i hånden på mand, Farum

Klokken 17.23 blev det anmeldt, at en 28-årig mand fra København var kommet alvorligt til skade med sin hånd, efter han havde affyret et stykke fyrværkeri foran Farum Park efter Superliga-kampen imellem FC Nordsjælland og Viborg FF.

 

Politi og ambulance blev sendt til stedet, og personalet fra sidstnævnte ydede førstehjælp til manden, inden han blev transporteret til hospitalet for yderligere behandling.

 

En 24-årig mand fra Farum har muligvis videregivet fyrværkeriet til den 28-årige mand, men om han kan og eventuelt skal sigtes for noget i den forbindelse, er endnu ikke færdigvurderet.

 

Nordsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger om graden af skader eller den 28-åriges nuværende tilstand.

 

Vidner til episoden, som har brug for at tale med nogen om hændelsen, opfordres til fx at kontakte Offerrådgivningen.

 

Kørsel uden førerret, Klampenborg

Klokken 18.20 blev en 23-årig mandlig bilist fra Hørsholm standset og kontrolleret på Strandvejen. Her viste det sig, at manden ikke havde førerret, og han blev derfor sigtet for at køre bil alligevel.

 

Butikstyveri og mistænkeligt forhold, Hillerød

Klokken 19.18 anmeldte personalet fra Netto på Skansevej, at en mand i løbet af aftenen flere gange havde været inde i butikken, og at han under et af besøgene havde stjålet vin. En patrulje blev sendt mod butikken for at udfinde manden, men det viste sig på køreturen dertil at være unødvendigt.

 

Kort efter indløb der nemlig anmeldelse om, at en mand forsøgte at komme ind i flere biler på Shell-tanken på Københavnsvej, imens førerne tankede benzin, og en anden patrulje blev derfor sendt dertil. Her traf patruljen en 35-årig udenlandsk mand, der blev skønnet påvirket, og han blev derfor anholdt og sigtet for butikstyveri, hvorefter han blev overdraget til sundhedsmyndighederne.

 

Mistænkeligt forhold, Dyssegård

Klokken 19.43 anmeldte en mand boende på Sønderengen, at han fulgte efter en tyv, der havde stjålet pantflasker fra mandens indkørsel. Flere patruljer blev sendt til stedet, men det lykkedes desværre ikke at udfinde pant-tyven.

 

Spirituskørsel, Græsted

Mandag klokken 00.02 blev en 29-årig mandlig bilist fra Værløse standset og kontrolleret på Frederiksværksvej. Her fik han alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

 

Spirituskørsel, narkokørsel samt kørsel uden førerret, Charlottenlund

Klokken 00.30 blev en 26-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på en p-plads på Strandvejen. Her fik både alkometer og narkometer til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for både spiritus- og narkokørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. Derudover besad manden ikke retten til at føre bil, hvorfor han også blev sigtet for kørsel uden førerret.

 

Indbrud i supermarked, Helsingør

Klokken 02.22 blev det anmeldt, at der netop var blevet knust en rude til Føtex med en ukendt genstand. Dette blev formentlig gjort af en indbrudstyv, som dog stak af fra stedet, da denne opdagede, at der var mennesker inde i Føtex i form af rengøringspersonale.

 

Kvalificeret vold, Espergærde

Klokken 02.28 blev det anmeldt, at en 15-årig kvinde fra Espergærde klokken 02.00 var blevet slået i ansigtet og sparket to gange i hovedet foran Circle K. Den 15-årige havde kort forinden gået sammen med nogle veninder i retning mod Circle K, da en mand på løbehjul var kørt forbi den og havde fløjtet af dem.

 

Da veninderne nåede Circle K, traf de igen manden, og den 15-årige gjorde ham opmærksom på, at de kun var 15 år gamle, og at de ikke brød sig om, at han fløjtede efter dem. Dette fik manden på løbehjulet til at slå og sparke den 15-årige, hvorefter han forlod stedet.

 

På baggrund af en hurtig efterforskning blev en 22-årig mand fra Espergærde anholdt på sin adresse i løbet af natten og sigtet for vold.

 

Oversigt over indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 16.-19. juli 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler