Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Helsingør - mandag den 19. oktober

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk

Helsingør er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i forretning, Helsingør 

Klokken 09.11 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 15.00 og søndag klokken 07.07 havde været indbrud i udstillingslokalet ved Harris Hansen Motor på Fabriksvej, hvorfor der var blevet stjålet to stole.

Færdselsuheld, Frederikssundsvej

Klokken 11.23 blev det anmeldt, at der netop var sket et solo-færdselsuheld med en personbil på Frederikssundsvej øst for krydset Bakkedammen. Bilen blev ført af en 23-årig mand fra lokalområdet, der af uvisse årsager mistede herredømmet over køretøjet og kørte i grøften. Der skete betydelig materiel skade ved uheldet, mens føreren og en passager i bilen umiddelbart slap med overfladiske skrammer, der dog for en sikkerheds skyld blev kontrolleret på skadestuen.

Butikstyveri, Frederikssund

Klokken 12.07 anmeldte en butiksdetektiv, at han havde pågrebet en butikstyv, der havde forsøgt at stjæle varer fra Kvickly for 85 kroner. Butikstyven ville nu ikke oplyse sine generalia, således forholdet kunne blive anmeldt på www.politi.dk. En patrulje blev sendt til stedet, hvilket fik butikstyven, en 44-årig mand fra Jægerspris, i tale, hvorefter butiksdetektiven kunne anmelde forholdet.

Brand, Holte

Klokken 14.40 blev det anmeldt, at der var unaturlig røgudvikling fra Jægergården, og politi og brandvæsen blev sendt til stedet.

Her kunne brandvæsnet konstatere, at der kun var tale om en skorstensbrand, som de hurtigt ville få styr på, og at der formentlig ikke ville ske skade på selve ejendommen. Der var derfor ingen sag for politiet, som kunne forlade stedet igen.

Forsøg på røveri, Helsingør

Klokken 15.44 blev det anmeldt, at der netop havde været forsøg på røveri i en kiosk på Axeltorv. Her indfandt en mand sig med en kniv, hvorefter der opstod tumult i kiosken. Dette resulterede i, at gerningsmanden fiksnittet medarbejderen i kiosken med kniven, så knivens blad knækkede, og gerningsmanden stak efterfølgende af til fods. Trods den knækkede kniv var skaderne på medarbejderen umiddelbart ikke alvorlige.

Gerningsmanden beskrives som 175-180 cm høj, iført sorte sko, en sort jakke med logo på højre skulder, en sort hætte samt sorte handsker af mærket Nike.

Nordsjællands Politi skal nu blandt andet gennemgå videoovervågning, ligesom eventuelle vidner bedes henvende sig på telefon 114.

 

Mistænkeligt forhold, Birkerød

Sidst på eftermiddagen blev det anmeldt, at en gruppe på cirka 10 unge mennesker havde forsamlet sig i p-kælderen under biblioteket, hvor de ifølge anmelderen skabe en utryg stemning.

En patrulje kiggede sidenhen forbi og runderede i området, men ved politiets ankomst var gruppen ikke længere til stede.

 

Brand i skur, Helsingør

På Thorsvænget opstod der klokken 19.15 brand i et skur. En patrulje kørte til stedet, hvor ejeren af skuret, en 31-årig mand, i mellemtiden havde fået slukket branden.

Årsagen til branden er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ukendt.

Hærværk, Værløse

Klokken 20.33 blev det anmeldt, at en 15-årig ung mand fra Værløse omkring klokken 01 natten til søndag kom cyklende ad Læssevej, da han ud for Cantinos Pizzeria blev antastet af fem mænd iført sorte mundbind, som med truende adfærd fik ham til at hoppe af sin cykel. Her blev han bedt om at udlevere sin mobiltelefon, hvilket han dog ikke efterkom. En af personerne tog derfor den 15-åriges cykel fra ham, kørte lidt rundt på den, hvorefter den blev smidt på jorden, og alle fem personer hoppede på cyklen, så den blev ødelagt. Herefter forsvandt de fem personer i ukendt retning. 

Indbrud i virksomhed, Frederikssund

Klokken 01.20 indløb der anmeldelse om, at der var indbrud i Automobilforretning Nordsjælland på Frederiksværkvej. Patruljer kørte til stedet, hvor gerningsmændene imidlertid var forsvundet. Det kunne konstateres, at et vindue stod åbent, og at de ukendte gerningsmænd havde benyttet en stige til at få adgang til taget.

Ej heller ved en efterfølgende rundering i området blev gerningsmændene udfundet.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ikke oplysninger om eventuelle stjålne genstande. 

Færdselsuheld, Værløse

På Hillerødmotorvejen skete der klokken 06.46 et færdselsuheld mellem to biler. Bilerne kunne ikke køre fra stedet efterfølgende, og der lækkede væske fra den ene bil. Trafikken blev derfor i en periode forsinket, indtil der var ryddet op efter uheldet.

Der er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger om de involverede parter, men der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade. 

 
Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler