Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Helsingør - onsdag den 14. oktober

Profilbillede
Ninna Jalog

Helsingør er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Spirituskørsel, Helsingør

Klokken 08.21 blev en 56-årig mandlig bilist fra Helsingør standset og kontrolleret på Strandpromenaden. Her fik han pustet alkometeret op over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

 

Mistænkelig genstand fundet, Hellerup

Fra klokken 07.50 var Nordsjællands Politi talstærkt til stede på Henningsens Allé, idet en mistænkelig genstand skulle undersøges. Der blev i den forbindelse etableret afspærringer ved Fannys Allé/Brodersens Allé, Fannys Allé/Helleruplund Allé, Egebjerg Allé/Henningsens Allé, Rygaards Allé/Hellerupvej samt Taffelbays Allé ved jernbanen.

Undersøgelser viste, at der var tale om en kasse med elektronik, og at indholdet var ufarligt, og Nordsjællands Politi lukkede derfor ned på stedet igen omkring klokken 12.15. 

Den indledende efterforskning viste, at kassen blev anbragt på stedet mandag aften omkring klokken 20 af en mand, der beskrives som 25-35 år, med mørkt hår, muligvis fuldskæg.

 

Tyveri af diesel, Smørum

Klokken 13.47 blev det anmeldt, at der imellem mandag klokken 22.00 og tirsdag klokken 04.00 var blevet stjålet cirka 300 liter diesel fra en lastbil, der havde holdt parkeret på en industrigrund på Hassellunden.

 

Lommetyveri, Helsinge

Klokken 14.31 anmeldte en 82-årig kvinde fra Græsted, at hun 10 minutter forinden havde været udsat for lommetyveri under en indkøbstur i Lidl. To personer havde listet den 82-åriges pung op af hendes lomme, men et vidne havde set det og råbt de to personer an, hvorefter de var stukket af med pungen, der indeholdt en mindre mængde kontanter samt diverse kort.

De to personer beskrives af vidner som:
A: Mand, østeuropæisk af udseende, 50-55 år, 175-180 cm, spinkel af bygning, men gråt hår og brune øjne. 
B: Mand, østeuropæisk af udseende, 35-37 år, 169 cm, almindelig af bygning, sort hår med krøl i.

 

Besiddelse af euforiserende stoffer, Hillerød

På parkeringspladsen ved ATP Huset på Kongens Vænge blev en 23-årig mand fra Hillerød klokken 19.05 truffet af en patrulje. Ved visitation blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde kokain, hvilket han blev sigtet for.

 

Ild i aviser, Hornbæk

Klokken 00.27 blev det anmeldt, at der stod to unge drenge og tændte ild til noget ved siden af Home på Nordre Strandvej. En patrulje kørte til stedet, hvor den ene dreng i mellemtiden var blevet tilbageholdt af en mandlig beboer fra området, mens den anden dreng var løbet derfra. Patruljen kunne konstatere, at de unge drenge, begge fra nærområdet, havde tændt ild til nogle gratisaviser, og ilden blev hurtigt slukket.

Patruljen fandt efterfølgende frem til den anden drengs identitet og fik en alvorlig snak med begge drenge samt deres forældre omkring drengenes opførsel.

 

Narkokørsel, Gilleleje

På Almevej blev en 20-årig mandlig bilist fra Hillerød klokken 01.25 standset af en patrulje. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev ligeledes sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde erhvervet sig denne.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

Indbrud i virksomhed, Frederikssund

Hos Carpeople på Frejasvej var der klokken 01.20 indbrud, idet ukendte gerningspersoner tiltvang sig adgang ved at knuse en rude. Fra stedet blev der stjålet en computer og anden elektronik.

 

Mistænkeligt forhold, Frederikssund

Klokken 02.06 blev det anmeldt, at fire-fem unge mænd kort forinden havde stået ved Frederikssund Station og kigget undersøgende på nogle parkerede cykler, havde kastet med en af cyklerne og muligvis stjålet en anden. En patrulje blev sendt mod stedet, men ved ankomst til stationen løb tre unge mænd hurtigt derfra. Ved en efterfølgende rundering blev en enkelt 17-årig mand fra Herlev truffet. Det kunne ikke umiddelbart fastslås, om han havde forbindelse til hændelsen, hvorfor han blev sendt videre af patruljen, efter de havde registreret hans generalia.  

 

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler