Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Helsingør - onsdag den 18. november

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Helsingør er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Varme fra gasfyr antændte papkasser

Helsingør: Tirsdag morgen gik der ild i nogle papkasser, der var placeret i nærheden af et gasfyr hos Autonova på Løvdalsvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor man kunne konstatere, at ilden var gået ud af sig selv.

Stjal energidrik

Hillerød: En 17-årig ung mand fra Frederikssund blev mandag morgen klokken 08.02 taget for at have stjålet en energidrik i Rema 1000 på Milnersvej. Den unge mand blev sigtet for tyveriet.

Butikstyv bortvist

Hillerød: En 33-årig mand fra Hillerød blev tirsdag morgen klokken 08.20 taget for at stjæle portvin, slik, ost og øl fra Meny på Fredskovhellet. Manden blev sigtet for tyveriet og bortvist fra forretningen.

 

Tricktyv stjal halskæde

Birkerød: En 15-årig ung mand fik mandag eftermiddag mellem klokken 14.37 og 14.45 stjålet sin guldhalskæde af en tricktyv. Tyveriet skete i S-togs linje A, hvor gerningsmanden henvendte sig til den 15-årige og spurgte, hvad klokken var, mens hans dansede lidt rundt om den 15-årige og rørte ved hans hals. Da den 15-årige mand var kommet hjem, opdagede han, at halskæden var væk. Tyveriet blev anmeldt tirsdag morgen med følgende signalement af gerningsmanden: Mand, udenlandsk af udseende, 15-16 år, 173-179 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden med sort kort hår. Han talte et fremmed sprog og var iført sort joggingsæt med røde striber på bukserne.

Kasser med pant stjålet

Ølstykke: 36 kasser med pant er mellem mandag aften klokken 21.30 og tirsdag morgen klokken 06.00 blevet stjålet fra varemodtagelsen i Føtex på Dronning Dagmars Vej. Tyveriet blev anmeldt klokken 10.47.

Hårprodukter stjålet 

Frederikssund: Ved at knuse en rude til et lagerrum har en tyv natten til tirsdag skaffet sig adgang til et lagerrum hos Waldorf Hersted og Ragn på Holmensvej og stjålet diverse hårprodukter. Tyveriet blev anmeldt tirsdag formiddag klokken 11.28.

Spritbilist kørte ind i parkeret bil

Værløse: En 66-årig kvinde fra Værløse blev mandag formiddag klokken 11.36 sigtet for spirituskørsel. Kvindens promille var ifølge alkometeret et godt stykke over det tilladte, da hun sad bag rattet i sin bil på p-pladsen ved Rema 100 på Gammel Hareskovvej. Her påkørte kvinden i øvrigt en parkeret bil. En årvågen borger kontaktede politiet og sørgede for, at kvinden ikke forlod stedet indtil en patrulje nåede frem. Den 66-årige blev sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor hun fik taget en blodprøve, som skal klarlægge hendes nøjagtige promille.

Kobberlampe stjålet

Charlottenlund: Fra en villa på Vasehøjvej er der tirsdag klokken 12.56 stjålet en kobberlampe, som hang på ydermuren. 

Brød brændte på

Holte: Politi og brandvæsen rykkede tirsdag eftermiddag klokken 16.38 ud til en anmeldelse om brand i en bolig i Søllerød Park. Kort efter ankomsten kunne det konstateres, at der ikke var brand, men røg i køkkenet, da noget brød havde fået for meget.

Dæk skåret op

Frederikssund: Tre biler, der holdt på Byhøjen, har tirsdag eftermiddag mellem klokken 17.10 og 17.35 været udsat for hærværk. Da en ukendt gerningsmand har skåret et bagdæk op på hver af bilerne.

Kørte uden kørekort

Ølsted: En 40-årig mand fra Frederiksværk blev tirsdag aften klokken 17.56 standset, da han kom kørende ad Dortheasvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han havde sat sig bag rattet på trods af, at han tidligere er blevet idømt kørselsforbud.

Taxachauffør overfaldet af kunde

Kgs. Lyngby: En 44-årig mandlig taxachauffør blev tirsdag aften klokken 20.08 overfaldet af en kvindelig kunde på Agnetevej. Overfaldet skete formentlig som følge af, at kvinden ikke kunne finde sin mobiltelefon og mente, at taxachaufføren havde den. Kvinden kastede betalingsterminalen fra taxaen ned i jorden og da chaufføren samlede den op, slog og sparkede hun ham. Hun beskrives som østeuropæisk udseende, dansk med let accent, 30-40 år, ca. 167 cm høj, almindelig bygning, kort lyst hår med tatovering på et knæ. Hun var sort jakke, hvid t-shirt, lyse jeans med huller, sorte støvler, medbragte lys håndtaske og var beruset.

Uro og dørtræk ved skole

Skibby: Klokken 21.47 fik politiet en anmeldelse om, at flere personer skabte uro ved Fjordlandsskolen og blandt andet kørte dørtræk. En patrulje kørte til stedet, hvor der imidlertid ikke var nogen personer at se.

Narkobilist standset

Frederikssund: En 41-årig mand fra Jægerspris blev klokken 03.50 natten til onsdag standset, da han kom kørende ad Strandvej. Her viste det sig, at manden tidligere var frakendt sit kørekort og i øvrigt var påvirket af amfetamin. Den 41-årige blev sigtet for begge forhold og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve for at afgøre hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 17. - 18. november 2020


Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler