Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Helsingør - torsdag den 19. november

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Helsingør er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i frisør

Ølstykke: Mellem tirsdag aften klokken 20.05 og onsdag morgen klokken 07.57 har der været indbrud i frisør Frøken Morgenhår på Stationstorvet. Tyven har knust en rude i en dør for at komme ind i forretningen, hvor der er stjålet hårprodukter.

Spritbilist standset

Kokkedal: En 59-årig mand fra Nivå blev onsdag morgen klokken 08.23 standset på Fredensborg Kongevej. Her viste en alkometertest, at hans promille var højere end tilladt. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og blevet taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, der skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Kabelskrot stjålet

Hillerød: I dagene mellem fredag den 13. november og i går, onsdag, er der stjålet en større mængde kabelskrot og rustfrit stål fra en baggård hos Borch Teknik på Vølundsvej.

Mulig tricktyv på spil

Frederiksværk: En 58-årig kvinde anmeldte onsdag formiddag, at en mulig tricktyv havde været på spil i Skovfogedengen tirsdag morgen klokken 08.35. Her havde en ukendt kvinde ringet på døren til den 58-åriges bolig og fortalt, at hun kom fra hjemmeplejen. Men da den 58-årige kvinde ikke modtog hjemmepleje nægtede hun at lukke kvinden ind, hvorefter kvinden forsvandt fra stedet. Hun beskrives som østeuropæisk af udseende, 30-40 år, 165-170 cm høj, spinkel af bygning med langt, lyst hår. Hun talte dansk med accent, var iført en hvid forvasket kittel, gummihandsker og visir. Kvinden kørte fra stedet i en hvid bil med svenske nummerplader.

Stjal tyggegummi

Helsingør: En 14-årig dreng fra Vejby stjal onsdag formiddag klokken 12.36 flere pakker tyggegummi fra Føtex i Helsingør Bycenter. Drengens forældre og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

Hærværk mod bil

Hillerød: En Fiat, som holdt ved Erhvervsskolen på Milnersvej, har mellem klokken 06.00 og 16.00 tirsdag været udsat for hærværk, hvor bilen har fået en bule ved tankdækslet. Hærværket blev anmeldt onsdag eftermiddag klokken 13.45.

Gik rundt med softgun

Frederikssund: Onsdag eftermiddag ved 14.30-tiden blev en 20-årig mand fra Frederikssund sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen, i det han gik rundt på en parkeringsplads med et softgun-gevær og skød til måls efter nogle opstillede dåser.

Sigtet for narkokørsel

Frederikssund: Onsdag eftermiddag klokken 15.22 blev en 21-årig fra Frederikssund sigtet for at køre narkokørsel. Manden blev truffet i en bil på en parkeringsplads på Marbækvej og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Stjal sushi

Hillerød: En 15-årig ung kvinde og en 16-årig ung mand stjal onsdag eftermiddag klokken 16.12 noget sushi samt en køkkenkniv fra Bilka i Slotsarkaderne. De to blev sigtet for tyveri og deres forældre og de sociale myndigheder underrettes om sagen.

Drenge skabte uro

Humlebæk: En gruppe unge drenge skabte onsdag eftermiddag omkring klokken 17.15 uro og uorden i Humlebæk Center. En patrulje kørte ud og tog en snak med drengene om deres opførsel, ligesom drengenes forældre blev kontaktet.

Narkobilist havde kokain på sig

Kgs. Lyngby: Onsdag aften blev en 28-årig mand standset, da han kom kørende ad Peter Rørdams Vej. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af kokain og manden blev desuden fundet i besiddelse af en mindre mængde kokain. Han blev sigtet for begge forhold.

Forsøgte at slippe fra politiet

Slangerup/Gørløse: En 19-årig mand fra Nivå forsøgte klokken 01.36 natten til torsdag at stikke af fra politiet. Den unge mand kørte i en stjålet bil, da en patrulje blev opmærksom på, som kom kørende ad Frederiksborgvej og forsøgte at få den 19-årige til at standse. Han forsøgte i stedet at stikke af, så patruljen kørte efter ham og anholdt ham kort tid efter på Engvej i Gørløse. Han blev sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger, for at køre uden kørekort og for at forsøge at stikke af fra et færdselsuheld efter han havde ramt et hushjørne med bilen, han kørte i. 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 18. – 19. november 2020

 
Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler