Nyt fra Helsingør i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Helsingør er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Forlygter stjålet, Hellerup

En Porsche, som stod på På Højden, har mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 08.30 fået stjålet forlygterne. 

 

Mandskabsvogne stjålet, Allerød

Mellem onsdag aften og torsdag formiddag er der stjålet to mandskabsvogne fra en byggeplads på Sportsvej. Tyveriet blev anmeldt torsdag klokken 11.43.

 

Laboratorieapparater stjålet, Kgs. Lyngby

Ved et indbrud på DTU er der mellem tirsdag eftermiddag og onsdag morgen klokken 08.00 stjålet diverse laboratorieapparater. Tyveriet blev anmeldt torsdag formiddag klokken 11.48.

 

Afstandsradar stjålet, Helsinge

Mellem onsdag morgen og torsdag morgen er der stjålet en afstandsradar fra en lastbil, som stod på Bomose Allé. Tyveriet blev anmeldt klokken 12.07.

 

Indsamlere vakte mistanke, Smørum

En mand og en kvinde vakte torsdag eftermiddag klokken 13.15 mistanke hos en borger, som blev kontaktet af de to på p-pladsen ved Smørumnedre Centeret. De to gav borgeren en blanket, hvor hun kunne skrive navn og adresse samt et valgfrit beløb. Men da borgeren efterfølgende mistænkte, at der var tale om falske indsamlere blev politiet kontaktet. De mistænkelige indsamlere blev beskrevet som A: kvinde, østeuropæisk af udseende, 40-45 år, sort mellemlangt hår, iført brun/sort vinterjakke. B: mand, østeuropæisk af udseende, 40-45 år, sort kort hår, iført mørk dunjakke.

 

Stjal barberskrabere og sodavand, Hellerup

En 41-årig udenlandsk mand blev klokken 14.19 taget for butikstyveri i Netto på Lyngbyvej, hvor han havde stjålet barberskrabere og sodavand. Manden blev sigtet for tyveriet.

 

Forsøgte at stjæle pladevibrator, Græsted

To personer forsøgte klokken 18.20 at stjæle en pladevibrator fra en have på Kornbakken. De opgav imidlertid deres forehavende, da noget lys på stedet tændte, og forlod stedet i bil. Der foreligger ikke noget signalement af de to personer eller deres køretøj.

 

Stjålet ur, Skodsborg

En 30-årig mand fra København fik torsdag kl. 19.02 på Høje Skodsborgvej i Skodsborg stjålet et guldur af en person, der havde rettet henvendelse til forurettede via Den Blå Avis. Da gerningsmanden så på uret hev han det pludseligt til sig og flygtede fra stedet. Gerningsmanden beskrives af anmelderen som: Mand, Dansk af udseende, 20-30 år, 180-185 cm. Manden var muskuløs og iført sort hue, lyseblå trøje og sorte joggingbukser.

 

Blottede sig for mindreårige, Gentofte

En ukendt mand blottede sig torsdag kl. 20.09 for to mindreårige på Snerlevej i Gentofte. Gerningsmanden havde vendt sig mod de mindreårige mens han rørte sin kønsdele, hvorefter de to løb deres vej. Gerningsmanden beskrives som: Mand, 50-60 år, almindelig kropsbygning og med hvid hud. Manden var krumrygget og iført hue, mørk jakke, denimbukser og bar en rygsæk. 

 

Tyve flygtede fra Rema 1000, Hillerød

To ukendte gerningsmand flygtede torsdag kl. 20.20 fra Rema 1000 op Skansevej i Hillerød efter en butiksdetektiv tog dem i butikstyveri. De to personer forlod stedet i en bil før en patrulje nåede frem. 

 

Sigtet for at ryge joint, Græsted

En 18-årig mand fra Gilleleje blev torsdag kl. 20.52 sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer da han blev mødt af en betjent mens han var ved at ryge en joint på Larsensvej i Græsted.

 

Stjålet ur, Helsingør 

Torsdag kl. 21.35 fik en 63-årig mand fra Helsingør stjålet et ur af en person, der havde rettet henvendelse via Den Blå Avis. Den 63-årige mand drak kaffe med den potentielle køber, der derefter tog uret med ud på altanen hvorfra han hoppede ned. Gerningsmanden beskrives af anmelderen som: Mand, Mellemøstlig af udseende, 25-30 år, 180 cm, almindelig kropsbygning og med sort, kort og krøllet hår. Manden talte dansk og var iført blå jakke og mørke cowboybukser.

 

Gashærværk i opgang, Allerød

Ukendte gerningsmænd efterlod torsdag mellem 21.30 og 21.50 en flaske indeholdende en ukendt væske og sølvpapir i en etagebygning på Uglevang i Allerød. Flasken afgav en gas i bygningens opgang, der skabte svie i øjne og svælg. Politi, brand og ambulancer afspærrede området og hjalp de borgere, der var blevet påvirket af gassen. En enkelt borger blev kørt til skadestuen grundet svie. 

 

Brand i rækkehus, Hørsholm

Natten til fredag kl. 00.22 rykkede Politi, brand og ambulancer ud til en brand i et rækkehus på Bakkedraget i Hørsholm. Branden var opstået i kælderen og blev hurtigt slukket. Få tilset af læge på stedet, ingen meldinger om alvorlige skader. 

 

Konfiskeret hash, Skibby

En 68-årig kvinde fra Nexø blev fredag kl. 02.40 sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer, da hun blev fundet i besiddelse af en klump hash på Venslev Strand i Skibby. 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi