Nyt fra Helsingør i politiets døgnrapport

Profilbillede

Helsingør er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk mod bil

Mellem lørdag klokken 23.10 og søndag klokken 09.45 er en bil, som stod på Soløsevej, blevet udsat for hærværk, idet den har fået en bule ved det ene sidespejl.

 

Overfusede folk på gaden, Helsingør

En patrulje måtte klokken 10.34 køre til Stengade, hvor en 32-årig mand fra Helsingør gik og råbte og skreg af en kvinde. Da en borger forsøgte at tale manden lidt til ro, overfusede han i stedet borgeren, som besluttede at ringe til politiet. Patruljen tog en alvorssnak med manden om hans opførsel.

 

Kørte uden kørekort, Helsingør 

Søndag eftermiddag klokken 16 blev en 16-årig ung mand standset, da han kom kørende på motorcykel ad Borgm. P. Christ. Vej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret.

 

Mænd ville ikke flytte sig, Kgs. Lyngby

Tre berusede mænd nægtede søndag kort efter klokken 16 at følge en anvisning fra en vagt om, at de skulle forlade tunnelen ved Lyngby Station, hvor de skabte uro og uorden. En patrulje kørte til stedet og bortviste mændene.

 

Dæk stjålet, Farum

Fire vinterdæk, som var sat i en opgang på Bybækterrasserne er mellem klokken 17.00 og 17.10 søndag eftermiddag blevet stjålet.

 

Bil i brand, Skodsborg

Klokken 01.05 kom en anmeldelse om brand i en bil i krydset Skodsborgvej/Mathildevej. Der var ingen personer i nærheden af bilen, da politi og brandvæsen kom til stedet. 

 

Oversigt over indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 26. september - 02. oktober følger snarest.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi