Nyt fra Helsingør i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Helsingør er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Overholdte ikke sin vigepligt, Gentofte

En 66-årig mandlig cyklist fra Hellerup cyklede kl. 07.19 ad Strandvejen i Hellerup i sydlig retning, hvor han ved krydset Tranegårdsvej skulle fortsætte ligeud for grønt. Samtidigt kørte en 43-årig kvindelig bilist fra Hellerup ad Strandvejen i sydlig retning, hvor hun foretager et højresving ind på Tranegårdsvej, og påkører cyklisten. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen meldinger om personskader. Bilisten blev efterfølgende sigtet for vigepligtsforseelsen.

 

Færdselsuheld på cykelstien, Lyngby-Taarbæk

En 26-årig mand fra København cyklede kl. 07.53 på en dobbeltrettet cykelsti på Lundtoftegårdsvej i Kgs. Lyngby, hvor han forsøgte at overhale den forankørende cyklist. Under overhalingen ramte han en 63-årig mand fra Rungsted Kyst, der cyklede i modsatte side af cykelstien. Politi og ambulance til stedet. Ingen melding om personskade, men den ene part blev bragt til tjek på nærmeste hospital.

 

Bedrageri, Frederikssund

En 54-årig kvinde fra Skibby anmeldte kl. 12.00, at hun havde været udsat for bedrageri. Kvinden havde haft korrespondance med, hvem hun troede var en berømt violinist. I den forbindelse var hun blevet narret til at overføre penge til ham; i første omgang som lån. Efterfølgende viste det sig, at det var en svinder og ikke den berømte violinist.

 

Manglende førerret, narkokørsel mv., Helsingør

En 40-årig mand blev kl. 17.30 sigtet for at køre bil på Helsingørmotorvejen ved Kvistgård uagtet, at han blev testet positiv for kokain. Manden blev bragt til blodprøveudtagning på nærmeste hospital. Manden blev endvidere sigtet for at køre bil, selvom han ikke havde førerret og for at være i besiddelse af en mindre mængde kokain.

 

Brand i værksted, Gribskov

Anmeldelse kl. 03.24 om brand i værksted på Bomose Allé i Helsinge. Politi og Brand til stedet. Stor røgudvikling fra bygningen. Der er tale om, at der har været brand i en bil inde i værkstedet. Skadeservice fremme og arbejde på stedet. 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi