Nyt fra Helsingør i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Helsingør er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Butikstyveri beklædnin/skind/fodtøj, Kgs. Lyngby, Lyngby-Taarbæk

To 18-årige mænd blev torsdag kl 13.26 taget for butikstyveri i en forretning på Lyngby Hovedgade. De to sigtede indfandt sig i butikken, hvor de begge stjal hver deres parfumer for i alt 1710,00 kr.

FUH. spirituskørsel u/P-skade, Veksebo, Fredensborg

En 73-årig mand kørte torsdag kl 13.49 i grøften, da han kom kørende på sin lille knallert på Helsingørsvej i vestlig retning. Det viste sig, da han blev alkotestet, at kørte med mere end den tilladte promille. Han blev anholdt og kørt til hospitalet for at få taget en blodprøve.

FUH. ringe mat. skade u/P-skade, Vejby, Gribskov

En 22-årig mand var ikke opmærksom nok, da han klokken 14.59 kørte ud af en indkørsel på Farvergårdsvej. Det betød, at han ramte en anden bil, som kom fra syd ad Favergårdsvej.

Lovgivning om euforiserende stoffer (Salg), Ølstykke, Egedal

En 16-årig ung mand blev torsdag klokken 15.08 på Løven fundet i besiddelse af et orange plastikrør, som indeholdt to mindre hashklumper. Sigtede erkendte, at hashen var til videresalg.

FUH. betyd. mat. skade m/P-skade, Lyngby-Taarbæk

Klokken 15.38 skete der et større trafikuheld på Helsingørmotorvejen i nordgående retning. Part 1 – en 22-årig mand - kom kørende ad Helsingør Motorvejen i nordgående retning i 1. vognbane med ca. 90 km/t, idet part 2 – en 65-årig mand - som kørte foran part 1 med ca. 80 km/t bremsede hårdt. Det betød, at part 1 påkørte part 2. Det gav anledning til en kædereaktion, idet part 2 påkørte part 3, der kørte foran part 2 med ca. 80 km/t, og part 3 påkørte part 4, der kørte foran part 3 med ca. 90 km/t. Betydelig materiel skade på part 1 og part 2’s biler. Part 1 kørt til skadestuen.

 

Sigtet for narkokørsel, Helsingør

En 45-årig mand fra Helsingør blev kl. 01.26 sigtet for at køre bil Nordre Strandvej uagtet, at han var påvirket af kokain. 

Spirituskørsel, Lyngby-Taarbæk

En beredskabspatrulje bragte kl. 17.33 en mandlig 62-årig bilist til standsning på Sverigesvej i Kgs. Lyngby, after at have set manden tage sikkerhedssele på under kørsel. Den 62-årige lugtede kraftigt af spiritus, og blev bragt til nærmeste hospital for blodprøveudtagning. 

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi