Pædagog eller ufaglært støtte til dreng på 5 år

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger dig, som har lyst til at skabe gode og rolige aktiviteter for en dreng med Aspergers.

Om jobbet:
Lige søger lige nu en pædagog, som har lyst til at støtte drengen til at komme ned i gear efter børnehave. Drengen har brug for din guidning og rolige tilstedevær til at hjælpe ham med at slappe af.

Han holder meget af at gå ture i nærområdet eller lege ude i haven. Han er vild med insekter og dyr og holder også af at lege med legoklodser, klippe/klistre, tegne, male mm. 

Du henter drengen i børnehaven ved siden af drengens bopæl. Når I kommer hjem skal drengen have lidt eftermiddagsmad, hvor du også støtter ham, da måltider er svære for ham. 

Om drengen:
Han bor sammen med sin mor og bror. Han er kognitivt alderssvarende og har et højt aktivitetsniveau. Han bliver hurtigt overbelastet i sociale kontekster. Han kan godt blive frustreret og ked af det, hvor det kan ende ud i at han kaster med ting. 

Han er fysisk og motorisk alderssvarende, han har angst for at være alene, så derfor vil du følge ham hvor han er. 

Om dig:
Vi leder efter dig, der er en rolig og rummelig person. Du kan enten være uddannet pædagog eller også kan du være ufaglært med erfaring. 

Du er nysgerrig på drengen og han interesser og vil understøtte de behov han har. 

Arbejdstid: 
Jobbet består af 15 timer om ugen, hvor vagterne ligger mandag til fredag kl. 13.00-16.00. 

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Karina Lundsgaard på telefon 36 34 79 00 #5 #1
https://duos.dk/faq/

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej 4, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://mit.duos.dk/jobs/134335

Via e-mail: kgl@duos.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5770897

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet