Pædagog søges til Børnehuset Mariehønen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en pædagog til vores vuggestueafdeling ca. 37 timer pr. uge med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi kan tilbyde et eftertragtet børnehus med lidt over 100 skønne børn. Du vil blive tilknyttet en hyggelig stue i vuggestuen sammen med en anden pædagog og en medhjælper og 11-12 børn i alderen 0-3 år. Herudover vil du komme til at indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer i hele huset, hvor vi er rigtig gode til at hjælpe hinanden med at skabe helhed og sammenhæng på tværs af stuer og afdelinger.

Hos os vil du opleve stor medmenneskelighed, høj faglighed og et stærkt fællesskab, hvor forskellighed er en styrke i vores daglige pædagogiske samarbejde. Vi arbejder målrettet med pædagogisk kvalitet med særligt fokus på livsduelighed, nærværende samspil, børnefællesskaber og forældresamarbejde. Sammen skaber vi et trygt, udviklende og inspirerende børnehus, hvor alle kan trives som en del af fællesskabet. Vi er udvalgt som frikommune på dagområdet og er derfor trådt ind i en spændende tid hvor ”alt er muligt”.

Vi har brug for dig, som ud fra din personlighed, faglighed og erfaring kan bidrage til at skabe de bedst mulige rammer for vores børn. Herudover håber vi, at du generelt kan byde ind med godt humør og et positivt livssyn og at du er nysgerrig, reflekterende og løsningsfokuseret i din tilgang til de daglige opgaver. Du er fuld af gode idéer til hvordan du sammen med børnene og dine kollegaer kan bringe inspirerende aktiviteter og gode lege ind i hverdagen. Det vil være en stor fordel, hvis du mestrer IT på brugerniveau, men ellers skal vi nok hjælpe dig godt på vej.

Du kan finde os på vores hjemmeside: www.mariehoenen.helsingor.dk eller på Facebook: Børnehuset Mariehønen.
Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst. Helsingør Kommune kræver indhentning af straffeattest for den ansøger, der påtænkes ansat, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering.

Hvis du er mere nysgerrig, er du meget velkommen til at kontakte vores leder: Christine Lund, på tlf. 25 31 13 03. Vi glæder os meget til at høre fra dig.
Vi afholder løbende ansættelsessamtaler og lukker stillingsopslaget så snart vi har fundet den rigtige kandidat til stillingen. Så vær først til mølle og send os din ansøgning med det samme.

Vi henviser til, at du søger jobbet via knappen "Send ansøgning" i bunden af stillingsopslaget.

Børnehuset Mariehønen
Kronborg Ladegårdsvej 114
3000 Helsingør

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Mariehønen, Krbg Ladegårds Vej, 3000 Helsingør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5998480

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet