Pædagogmedhjælper søges til Børnehuset Mariehønen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Børnehuset Mariehønen søger en pædagogmedhjælper 37 timer pr. uge med tiltrædelse pr. 1/5 2024.

Vi kan tilbyde et eftertragtet børnehus med lidt over 100 skønne børn. Du vil blive tilknyttet en hyggelig stue i vuggestuen sammen med to søde kollegaer og 11 børn i alderen 0-3 år. Hos os vil du opleve stor medmenneskelighed, høj faglighed og et stærkt fællesskab, hvor forskellighed er en styrke i vores daglige pædagogiske arbejde. Vi arbejder målrettet med høj pædagogisk kvalitet og har særligt fokus på livsduelighed, nærværende samspil, børnefællesskaber og forældresamarbejde. Vores vision er, at vi sammen skaber et trygt, udviklende og inspirerende børnehus, hvor alle trives som en del af fællesskabet.

Vi har brug for dig som ud fra din personlighed, kreativitet og erfaring kan bidrage til at skabe de bedst mulige rammer for vores børn og forældre. Herudover håber vi, at du generelt kan byde ind med et positivt livssyn og at du er nysgerrig, reflekterende og løsningsfokuseret i din tilgang til de daglige opgaver. Du er selvfølgelig fuld af gode idéer til hvordan du sammen med børnene kan bringe hyggelige aktiviteter og sjove lege ind i hverdagen. Det vil være en stor fordel, hvis du er god til at formulere dig skriftligt og at du mestrer IT på brugerniveau, men ellers skal vi nok hjælpe dig godt på vej.

Du kan finde os på vores hjemmeside: www.mariehoenen.helsingor.dk eller på Facebook: Børnehuset Mariehønen.

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst. Helsingør Kommune kræver indhentning af straffeattest for den ansøger, der påtænkes ansat, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering.

Hvis du har lyst til at være med til at udvikle og styrke det gode børneliv i Mariehønen, er du velkommen til at kontakte vores leder: Christine Hauge, på tlf. 25 31 13 03. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi henviser til, at du søger jobbet via knappen "Send ansøgning" i bunden af stillingsopslaget.

Samtalerne finder sted løbende, så skynd dig at sende os en ansøgning. Der er ingen sidste ansøgningsfrist, men vi lukker opslaget, når vi har fundet den rette kandidat til stillingen.

Børnehuset Mariehønen
Kronborg Ladegårdsvej 114
3000 Helsingør

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Mariehønen, Krbg Ladegårds Vej, 3000 Helsingør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6027360

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet