Pædagogstilling med fokus på børns trivsel og udvikling i inspirerende miljø

Profilbillede
dato

I Børnehuset Rosenkildens børnehave, på 37 timer (eller hvad du selv ønsker.)

Er du passioneret omkring at arbejde med børns udvikling og trivsel? Søger du en stilling, hvor du kan gøre en forskel i næste generation? Så er dette jobbet for dig!

Vi søger en engageret pædagog til vores institution, hvor du vil have mulighed for at bidrage til børns leg, læring og sociale udvikling. Som pædagog vil du være en central del af et dedikeret team, der sammen skaber et trygt og stimulerende miljø for børnene.
Vi lægger vægt på din faglige viden og din evne til at skabe relationer til både børn og forældre. Du vil få mulighed for at udvikle dig både personligt og professionelt i et inspirerende arbejdsmiljø.

I Børnehuset Rosenkilden arbejder vi: Målrettet med Flyt Fokus Teori, som vores kerneværdi/børnesyn. https://www.filmkompagniet.dk/flyt-fokus. Det indebærer blandt andet, at vi har fokus på barnets intentioner bag sine handlinger og hjælper det gennem situationen, ved at italesætte og støtte barnet i øjeblikket uden at irettesætte eller gøre forkert.
Vi tager ansvar om barnets følelser og følelsessprog, og fokuserer på barnets adfærd, som vi ønsker mere af for, at barnet får opbygget en positiv relation til os voksne og dets selvværd styrkes.

Hvem er vi: I vores dagtilbud vægter vi arbejdsglæde højt, fordi vi tror på, at glade medarbejdere skaber de bedste rammer for børnenes trivsel og udvikling. Vi arbejder aktivt på at skabe et miljø, hvor alle medarbejdere føler sig værdsatte, respekterede og inkluderede.

Børn og personale fordeling: I børnehaven har vi 3 stuer med 15 børn og 3 voksne på hver stue. I vuggestuen har vi 2 stuer med 10 børn og 3 voksne og 1 indkørings stue for de mindste babyer med 6 børn og 2 voksne.

Vores åbningstider er: Mandag – torsdag 6.30-17 og fredag 6.30 – 16.15.

Arbejdstiden er tilrettelagt i et fast ugeskema. Det er en forudsætning for, at du kan arbejde i Rosenkilden, at din arbejdstid kan tilrettelægges inden for hele Rosenkildens åbningstid.

Kan du mærke at du bliver nysgerrig på at vide mere, så er du altid velkommen at kontakte os for et besøg for at mærke om dette vil være din nye arbejdsplads.
Send ansøgning med relevant information for uddannelse og tidligere beskæftigelse til: Børnehuset Rosenkilden, Rosenkildevej 34, 3000 Helsingør mail: aje38@helsingor.dk Ansøgningsfrist: d 12.7.2024. Ansættelsessamtaler vil ske løbende.

For yderligere information eller aftale om at se stedet, er du velkommen til at kontakte Leder Annika Jensen på telefon 25311711. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.
Helsingør kommune indhenter straffeattest.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Rosenkilde, Rosenkildevej, 3000 Helsingør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051552

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet