Personale søges til spændende grønt køkken i kommunens nye Sundhedshus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Årets bedste julegave !!

Nu har du mulighed for at komme med på holdet.

Vi søger en ny kollega, der vil være med til at skabe appetit og madglæde for vores borgere på rehabiliteringsophold samt vores gæster i kommunens personalekantiner. Udgangspunktet er et køkken hvor kvalitet, smag, sæson og gode råvare er i fokus.


Vi flyttede ind i kommunens nye Sundhedshus 1.1 2023. Sundhedshuset indeholder kommunens rehabiliteringsafdeling, Nordsjællands Hospitals lokale ydelser (Akutklink, røntgen mv), privat praktiserende aktører på sundhedsområdet (læger, tandlæger, fysioterapeuter mv.) samt administration på det kommunale sundheds- og omsorgsområde.

Det nye køkken i Sundhedshuset producere mad til 66 beboere på døgn rehabiliteringsafdelingen, fx dysfagikost og måltider til småt spisende samt frokosttilbud og mødeforplejning til kantinerne på Rådhuset og til egen kantine i Sundhedshuset ( Vi betjener ca. 300 gæster).
Sundhedshuset er beliggende ved prøvestenscentret i Snekkersten.

Du vil blive en del af en gruppe på 14 kollegaer, som alle arbejder på at gøre Sundhedshusets køkken til byens bedste.

Kan du råvarernes sæson udenad og vil du gerne kræse for beboere på rehabiliteringsophold, så er det dig vi mangler!

Du er faguddannet og kan sætte flueben ved følgende udsagn :

  • Du sætter en ære i at arbejde i et klimabevidst køkken.
  • Du er dygtig i et køkken og har måske erfaring med produktion af dejlig klassisk hverdagsmad til borgere med særligt behov.
  • Du er kulinarisk ambitiøs, både når det gælder madens kvalitet, anvendelsen af råvarer samt tilsmagning.
  • Du sætter en ære i at tilberede mad fra bunden og har stor kreativitet og selvstændighed i opgaveløsning.
  • Du har viden og praktisk erfaring med økologisk køkkendrift – vi ligger nuværende plus 70 %
  • Du brænder for at være med til at realisere vores mål om at være i helt front, både hvad gælder kantinemad, men også mad til borgere på rehabiliteringsophold.

Vi tilbyder

Vores ambition er, at samarbejdet mellem de faglige kompetencer fra ernærings- rehabiliterings- og genoptræningsområdet i huset vil gøre den nye køkkenenhed til Helsingør Kommunes ernæringsfaglige knudepunkt. Samtidig ønsker vi at køkkenet arbejder ud fra en vigtig mission, der handler om at skabe mest kvalitet inden for de givne rammer.
Vi tilbyder stor selvstændighed i opgaveløsning samt et arbejdssted med højt til loftet og gode personaleforhold.

Køkkenets pejlemærker er: Bæredygtighed, smag, råvarer i sæson, den rette mad til de rette mennesker, økologi.

Arbejdstid og løn

Stillingerne er 35-37 timer pr. uge, løn efter overenskomst samt pension. Der må forventes weekendarbejde hver 4. weekend samt fast senvagts uge (11 – 18.30) hver 8. uge.

Ansættelse

Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 14. januar 2024.

Vi gør opmærksom på, at vi indhenter referencer. Har du spørgsmål kan du kontakte køkkenleder Christina Søndergaard på +45 41 86 96 66.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Center for Økonomi og Ejendomme, Birkedalsvej, 3000 Helsingør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5962819

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet