Sundhedsfaglig medarbejder til spændende bofællesskab - Low Arousal og rehabiliterende tilgang

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Stillingen ønskes besat 1. juni 2024.

På Kronborgsund bor 8 voksne mennesker i alderen 20-70. Fælles for beboerne er, at de alle har vidtgående funktionsnedsættelser og begrænsninger, både fysisk og psykisk, hvilket betyder at de har behov for megen hjælp og støtte, sundhedsfagligt såvel som pædagog fagligt.

Vi søger en medarbejder som har erfaring i, eller er parat til læring om arbejdet med borgere, med kognitive og psykiatriske udfordringer sammenholdt med væsentlige sundhedsfaglige udfordringer.

Vi arbejder efter principperne i Low Arousal, KRAP og altid med udgangspunkt i en rehabiliterende tilgang.

Generelle opgaver:

  • Guidning af beboere som ikke kan navigere i almindelige daglige gøremål, herunder hjælp til alt personlig hygiejne og hjælp til morgenmad, frokost og aftensmad. Andre opgaver som bidrager til at skabe gode hjem for og med beboerne, f.eks. aktiviteter med beboerne
Specifikke sundhedsfaglige opgaver:
  • Varetagelse af medicin opgaver, f.eks. bestilling og dosering. Sondemad og epap, samt insulin. Praktik ansvarlig for SSA elever. Ansvarlig for delegering og oplæring i sundhedsfaglige opgaver. Sørge for at den sundhedsfaglige dokumentation opfylder sundhedslovens krav. Deltage i kommunens ERFA gruppe.
Du skal:
  • Besidde ansvarsfølelse, være stabil og professionel i din tilgang til dit arbejde. Udvise omsorg for borgerne, som er afhængige af kvalificeret støtte. Kunne udvise ro omkring din person, og modtage instruktion i arbejdet fra erfarne kolleger. Have kendskab til egne forudsætninger og begrænsninger. Derudover have et ønske om at lære fra dig af din sundhedsfaglige viden, således at opgaveløsningen kvalificeres. Det er også ønskværdigt at du er glad for og god til at skrive

Vi tilbyder:

En arbejdsplads hvor vi værdisætter et godt og konstruktivt samarbejde, der udvikler en god kultur. Vi har det godt sammen, når vi skaber hjem for og med beboerne.

Stillingen er fuldtid (30-37 timer) afhængig af dig og dine behov. Skulle du vælge en 30 timers stilling, så er der mulighed for at supplere timerne med vikarvagter.

Arbejdet er med skiftende arbejdstider, samt hver anden weekend og på helligdage.

Grundig oplæring i arbejdet og fag supervision.

Vi afholder samtaler løbende og ansætter så snart kvalificerede ansøgere er fundet.

Ring og tal med daglig leder Lone Rosquist Henriksen på tlf.: 41 86 80 96, for derigennem at få et billede af, hvad det er for et job, du søger.

Ansøgningsfrist er mandag den 31. maj 2024 kl. 23.59.
  • Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst for Social og Sundhedsassistenter.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Kronborgsund, Sundtoldvej, 3000 Helsingør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051620

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet