BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
(Please find an English version below)
Lysten til at købe lækkert økologisk surdejsbrød og sprøde croissanter, har i de senere år skabt køer langt ud på gaden. Som regel har brød og wienerbrød været udsolgt på bare få timer hos Markbrød i Hellebæk.
For at imødekomme den store efterspørgsel, har iværksætter Mark Eriksen nu taget konsekvensen og har flyttet bageriet til større lokaler på Helsingør Nordhavn. Her er plads til både at øge produktionskapaciteten – og til at kunderne i højere grad kan stå i kø indendørs og dermed holde sig tørskoede, hvis det regner eller sner.
Ifm. med flytningen til Helsingør Nordhavn (7 minutters gåtur fra Helsingør station), har microbageriet skiftet navn fra Markbrød til Bakeria.
Selvom navnet er nyt – er det, der karakteriserer arbejdspladsen, fortsat stor faglig stolthed over de produkter, der langes over disken. Væksten kræver naturligvis også flere bagere.
Så har du bageerfaring og lyst til at være en del af det travle team, vil Mark meget gerne høre fra dig.
Arbejdsopgaver
- Forberede og bage surdejsbrød, boller, croissanter og et lille udvalg af wienerbrød.
- Sikre høj kvalitet i produkterne
- Medvirke til at bageriets arbejdsmiljø er rent og velorganiseret
Kvalifikationer
Vi søger en kandidat, der har
- bagerierfaring – og gerne passion for at arbejde med surdej
- øje for detaljen og lysten til at skabe små mesterværker
- evne til at arbejde tidligt om morgenen og i weekenderne – gerne i godt humør
- en struktureret tilgang – og sans for at administrere sin tid på en god måde
- et rimeligt sprogniveau på dansk og/eller engelsk
Bager-stillingen er på 30-37 timer pr. uge – efter ønske.
Arbejdstiden er mandag-søndag fra kl. 05:30 (med skiftende vagtplan og mulighed for fri ca. hver anden weekend).
Vi tilbyder et arbejdsmiljø med søde og dygtige kolleger, et godt fællesskab nye, lækre lokaler og en skøn beliggenhed med udsigt over lystbådehavnen og havet.
Hvis du er ufaglært med bagerierfaring, kan det være muligt at starte med en virksomhedspraktik.
Ansøgningsfrist
Du skal sende dit cv senest tirsdag 20. august. Har du spørgsmål til jobbet kan du enten maile eller ringe til Mark på 26193375.
Samtaler holdes i uge 35-36. Jobstart hurtigst muligt derefter og senest medio september.
***
TALENTED BAKER WANTED FOR BUSY MICRO BAKERY AT THE HARBOR OF HELSINGØR
The desire to buy delicious organic sourdough bread and crispy croissants has in recent years created queues far out into the street. As a rule, bread and pastries have been sold out in just a few hours at Markbrød in Hellebæk.
In order to meet the high demand, entrepreneur Mark Eriksen has now taken the consequence and has moved the bakery to larger premises at Helsingør Nordhavn. There is room here to both increase production capacity - and for customers to queue indoors to a greater extent and thus keep their shoes dry if it rains or snows.
With the new location in Helsingør Nordhavn (7 minutes' walk from Helsingør station), the micro bakery has changed its name from Markbrød to Bakeria.
Even though the name is new, what characterizes the workplace is still great professional pride in the products that is presented in the counter.
Off course, growth also requires more bakers. So, if you are a baker and want to be part of the busy team - Mark would love to hear from you.
Work assignments
- Prepare and bake sourdough bread, buns, croissants and a small selection of pastries.
- Ensure high quality in the products
- Contribute to the bakery's working environment being clean and well organized
Qualifications
We are looking for a candidate who has
- bakery experience – and preferably a passion for working with sourdough • eye for detail and the desire to create small masterpieces
- ability to work early in the morning and at weekends - preferably in a good mood
- a structured approach – and a sense of managing one's time in a good way
- a reasonable language level in Danish and/or English
The baker position is 30-37 hours per week - as desired. Working hours are Monday-Sunday from 05:30 (with a changing shift schedule and the possibility of time off approximately every other weekend).
We offer a working environment with nice and talented colleagues, a good community, new, nice premises and a wonderful location with a view of the marina and the sea.
If you are unskilled with bakery experience, it may be possible to start with a company internship.
Application deadline
You must send your CV no later than Tuesday 20 August. If you have questions about the job, you can either email or call Mark on 26193375.
Interviews are held in week 35-36. Job start as soon as possible thereafter and no later than mid-September.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Helsingør Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Markbrød, Nordhavnsvej, 3000 Helsingør
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 20-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6092755